User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
40 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: siz olsanız bu işe girermisiniz?

evotolka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Lightbulb siz olsanız bu işe girermisiniz?

Hepiniz merhabalar 1 aydır bu iş için baya araştırma yapıyorum.cnr expoda yapılan bayilik fuarına kadar gittim sırf standlarını göreyim oradaki yeri nasıl içimdeki soru işaretleri gitsin diye.şimdi gelelim bu chitir chicken nedir? KFC olarak bilinen kovayla soslu kanadın türk versiyonu.tat olarak kfcden bile daha iyi.sosları gayet iyi kfcdeki kadar acı degil ve tavuk sıcakken bile rahatca yiyebiliyosunuz.menü fiyatlarıda seçenekleride gayet güzel.düşündüğüm şehirde 40-50 bin öğrenci var ve alternatif başka bu işi yapan yer yok.chıtır chicken francising şeklinde ve kfc nasılsa çalışma şekilleride aynıdır.yatırım maliyeti olarak metrekaresi 1000 tldir.acıcagınız dükkanın büyüklüğüne göre fiyat değişiyor.herşey anahtar teslim olarak olucak.sizce bu işe girilirmi siz olsanız ne yaparsınız? menüleri www.chitirchicken.com.tr adresinden görebilrsiniz daha iyi fikir olması için.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ülkede marka önemli yoksa altın kaplayıpta satsan bu millet almaz. Arabistanda AL BAIK vardır tavukçu. İnanılmaz lezzetlidir orada KFC yi yerden yere vurur satış rakkamları. Tavuklarını kendi yetiştirir. Türkiyeye döndükten sonra açmayı çok denedim. Adamların cevabı Türkiye de avrupada kalite ve lezzet çok önemli değil marka bilinirlik önemli. O nedenle o pazara girmeyi düşünmüyoruz dediler. KFC nin burada panini diye sattığını onlar orada 2005 de yok satıyordu. Almak için sırada bekliyordun 5 dakika.
    IN BOOST WE TRUST

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk defa duyuyorum ismini. Frençayz seçenekleri uygunsa girilir. Yoksa hiç bilinmeyen bir markaya servet ödemeye gerek yok. Zaten şimdi şirketler malını satmak yerine frençhaise satıyorlar yeni çakallık bu. İyi tartıp biçin marka değeri / ücret eğrisini.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fena durmuyor bence,büyümeyi ne kadar hedefliyorlar ne kadar reklam yapacaklar..Siz bayiler için bunlar önemli olan..m2 fiyatı pahalı değil mi ? girilebilir ama yer de önemli tabi

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aydın kuşadası sanırım ?

Sitelerine girdim daha önce görüp duymamıştım ama hareketlenir gibi duruyor , fazla bir bütçe ayrılmıyorsa risk'e değer .
    imzasız..

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok yuksek butce gerekiyorsa satis fiyatlarida ogrenciye uyuyorsa kendini rahatlkla amorti edebilir yer cok onemli

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    m2 fiyatı bana biraz pahalı geldi.şehir olarak nereyi düşünüyorsunuz ilçelerle birlikte 40-50 bin öğrenci size yetmeyebilir ama sadece kampüs öğrencisiyse durum değişebilir;birde şehrin kendi nufusuda önemli.menü fiyatları ideal satılabilir fiyatlar fakat ürünler bana biraz popeyes çakması gibi geldi
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu ülkede marka önemli yoksa altın kaplayıpta satsan bu millet almaz. Arabistanda AL BAIK vardır tavukçu. İnanılmaz lezzetlidir orada KFC yi yerden yere vurur satış rakkamları. Tavuklarını kendi yetiştirir. Türkiyeye döndükten sonra açmayı çok denedim. Adamların cevabı Türkiye de avrupada kalite ve lezzet çok önemli değil marka bilinirlik önemli. O nedenle o pazara girmeyi düşünmüyoruz dediler. KFC nin burada panini diye sattığını onlar orada 2005 de yok satıyordu. Almak için sırada bekliyordun 5 dakika.
    İlk cümle aslında herşeyi özetliyor..Girilir , girilmez diye birşey yok fakat ne kadar sürede kendini amorti edeceği ve ne kadar kar sağlayacağı önemli olan.

Lokasyon iyi olmadığı zaman bazen markalar bile kazandıramazken (burgerking) ismi henüz daha yeni yeni duyulmaya başlayan bir firma ne kadar kazandırır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    m2 bin tl iyi hesaplanmalı bizim burada bir şubesi var çok dolu görmüyorum ama pakette çıkıolar ve yaklaşık 1 senedir falan faal 50-60 m2 bir dükkanla merkezi bir konumda olabilir ama çok kaliteli bir dizayn söz konusu değil
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben olsam girmem..İş konularında risk i sevmiyorum.

srdralc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hac ve Umreye giden en yaşlı insan bile bilir aslında Al Baik'i ama El Beyk diye açman lazım abi burada yoksa kimse tanımaz o markayı

suprolla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    menü fiyatları kfc den pek farklı değil
    türk insanı tadına değilde markasına bakarak iş yapar...özellikle öğrenci bol demişsiniz ama ucuzda değil ki öğrenciyi çeksin

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    m2 fiyatı banada çok geldi
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çevre illerle değil sadece kampüs olarak 40-50 bin öğrenci var.çevre illeride katarsak 5bin civarıda orda olur ama onlar pek fayda sağlamaz.popeyes sosu olsun tavugu olsun berbat.tek rakip olarak şuan kfc var ki oda zaten acıcagımız yerde yok ve 1.2 milyon lirayada oraya kimse kfc açmaz reklam konusuna gelince zaten chıtır chickeni satın alan kişiler asıl işi reklamcılık.dominosun acıkınca kafan dominosa gider sloganını bulup dominosa iyi paraya satan kişiler.2015de yerel tw kanallarında reklam verme aşamasındalar.3 ayda bile gerçekten çok değişim var.o gördüğünüz şubelerin hepsi mayy gıdaya geçilmeden önceki olan şubeler ve suan konsept tamamen değişti ve herşeyde belirli sistem getirildi.metrekaresi diger franchising bayiliklerine göre bence normal.

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siz zaten olayı kafanızda bitirmissiniz, ama ne olursa olsun öğrenci ucuzluğu da göz önüne alır.Fiyatlar maaşallah b.k . Ve m.c den yüksek.Hakkınızda hayırlısı olsun.

ersandeniz
    Misafir
    Alıntı bkaraca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz zaten olayı kafanızda bitirmissiniz, ama ne olursa olsun öğrenci ucuzluğu da göz önüne alır.Fiyatlar maaşallah b.k . Ve m.c den yüksek.Hakkınızda hayırlısı olsun.
    +1
    o kadar kafada bitirilmiş ki, neredeyse reklam olduğunu düşüneceğim

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ogrenciyim her gun en az 2 ogun disardan yiyorum. Hep farkli seyler tuketmeye yeni yerler de bulmaya calisirim. Ama su fiyatlardan burnumun dibinde olsa gidip denemem zorunlu kalmadikca/ biri cok ovup merak ettirmedikce. Hangi il bilmiyorum acmayi istediginiz yer ama bir gozden gecirin mini menu fiyatina subwayde sandvic icecek cookie aliyorsunuz. Ortalama bir ortalama menu fiyatina ogrencilerin cogu 15 tl bandina diger fast food zincirlerinin menulerini ya da pideci kebapcilari tercih eder.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ewt bir çok şeyi kafamda bitirdim sayılır ama son kez birde toplu düşünceyi görmek anlamında sorma ihtiyacı duydum.menülere gelince tabiki hergün aynı şeyi yemelerini beklemiyorum o fiyatlara.benim amacım alternatif olarak insanların farklı yer arayışlarına nasıl cevap verebilirim düşüncesi.yoksa hiç bir ögrenci her gün 15tllik bir menü yemez yiyemez.pizzadan burgerdan başka birşey yok düşündüğüm yerde.amaç farklılık olarak nasıl kazanç sağlayabilcegi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi en cok para ogrencide ,
    ortalama bi yerde ortalama bi fiyata az kisi yer, guzel bi yere, bi mekana ise ogrenciler dolusur.

Ogrenci az gider disari, gittiginde de paraya bakmaz pek.

Eger yoksa hatay doner durum isine girin derim, istanbulda 1-2 senedir cok moda. Hepsi ful cekiyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)