arkadaslar vems ve ms arasındakı fark nedır hangısı ıyı hangısı kotu yada hangısının faydası daha cok ms pıyasada daha cok tutuluyo dıye bılıyorum ama neden sızce en ıyısı hangısı yada hangı tur aracta daha ıyıdır
arkadaslar vems ve ms arasındakı fark nedır hangısı ıyı hangısı kotu yada hangısının faydası daha cok ms pıyasada daha cok tutuluyo dıye bılıyorum ama neden sızce en ıyısı hangısı yada hangı tur aracta daha ıyıdır
beyin kadar onun montajını ayarını yapanda önemli istersen motec al montajı ayarı yapanın kafa çalışmıyorsa hiçbi halta yaramazama işi iyi bilen birisi için ms vems pek fark edeceğini sanmıyorum.
Ms in ve Vems in hangi versiyonları olduğunu yazarsanız daha doğru bilgiler alabilirsiniz.. Arkadaşın da dediği gibi, aslında sorduğunuz beyinler çok çok benzer hatta neredeyse aynı beyinler. Kimin yaptığı çok önemli.
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
ms2 v3.0 beyın ve vems 3.5 bu ıkıy beyın daha dogrusu ben kendım yapıcam elektronıkten anlarımda hangısını yapmak daha mantıklı ustayı ıyı bı usta olarak dusunelım
ms beyını kendın parcalarını alarak toplayabılırsın
ama vems komplıke bır beyındır Vems fırması sıze gonderır herhangı bır ıslem yapmadan pnp veya unırversal soket olarak sıze yollar
Tr dısbırıtoru bızız Vems ın ıstersen yardımcı olurum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)