arkadaşlar bende 93 model e36 kasa m40 motor 316 var araç otomatik vites çalışır haldeyken benzin kaçağından ön taraftan yandı motor elektrik tesisatı eridi sigorta kutusunun oralarda far tesisatında falan yanık yok temizlendi ankaradan aynı tesisattan çıkma bulundu şuanda motor falan araca yerleştirildi elektrik tesisatının bağlanması için elektrikçiye götürdük elektrikçi bmwden fazla anlıyan birisi değil açıkçası bulunduğum bölgede bmwden anlayan elektrikçi yok arkadaş elektrik tesisatını yerleştirdi gerekli tüm kabloları taktı sigorta kutusuna giden bobine giden şase kabloları vs. bağlandı fakat kontağı açtığımızda kadrandaki tüm ışıklar yanıyor röleleride açıyor marş basmıyor kontak açıldığında benzin pompasıda çalışmıyor enjektörde açmıyor bobinden distribütöre ateşlemede gitmiyor motor beynini 2 tane farklı beyinciye gösterdim ikiside sıkıntı olmadığını söyledi durum bundan ibaret şimdi merak ettiklerim şunlar
1. araç otomatik vites olduğu için motor tesisatından şanzımana giden kabloları takılı değilken ve şanzıman beyni takılı değilken araç çalışırmı?
2. motorun çalışması için hangi soketlerin hangi kabloların bağlı olması gerekiyor?
3. bu aracı çalıştırmak için nasıl bir yol izlemeliyim?
yardımcı olabilecek arkadaşlardan acil yardım istiyorum