Arkadaşlar Herkese Merhabalar.
Daha önce konusunu acmıs olduğum bir E30 kasa 3.16i wardı (90 model 96 trafige cıkıslı) arac arkadasımda idi modifiye etmek istiyordu simdilerde vazgeçmiş ve aracını satmak istedigini söyledi bende alabilecegimi söyledi kendisi aracın 2.sahibi 2000 senesinden belli kendinde (yani babasında) arac suan 357000 Km de kmsi zamanında yapılmıs yaklasık 5 6 senedir haftada bir biniyorlar ama araç hala kız gibi herşeyiyle orjinal duruyor boyası dahi orjinal hiç hor kulalndıklarını bilmem sadece 1 2 defa gördüm oda bir sıfır cizip bir lastik yakmıştı hayran kalmıştım gerçekten hakkını veriyor hafif yeşil renkte vitesin üstünde göstergenin tam ortasında m yazıyor içi deri koltuk felan war yani full orjinal araç fiyat olarak ne desem bilmiyorum dedi 10.000 tl dedi bende 9000 alırım dedim tamam dedi ama emin olmadıgım için burada bir sormak istedim yıllardır bakımını kendileri yapar hiç kaza boya yok bir ön tamponun 20 cm boyalı sizce bu araç alınır mı ? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
not: ne olursa olsun bu aracı alsam dahi apaçi arabası yapıp sagda solda yanlamıyacagım kesindir orjinal hali ne ise o halde kullancagımdan emin olmasını isterim.