User Tag List

18 sonuçtan 1 ile 18 arası

Konu: Kurs Önerisi

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kurs Önerisi

Öncelikle herkese iyi forumlar ..
    Şirket tarafından karşılanacak ing kursu alacağım. Şu an için ;
    http://leventamerikankultur.com/ bura ile iletişimdeyim .. Fiyatıda İndirimli olarak / 1-2 Seviye 950 / 3-4 seviye 2250 /5-6 seviye 3900 / olarak belirtmişler .. Sizin önerebileceğiniz kurs var mıdır ? Mecidiyeköy de ikamet ediyorum . Bu bahsettiğim yer Leventte.. Varsa fikirleriniz alabilirim

ferhatcam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel konu. bende takipteyim. Birkaç ay içerisinde düşünüyorum. B.köy, bahçelievler civarı..
    Seatclubturkey - Ibıza Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Eğer altyapınız biraz varsa konuşma sınıflarına yönelin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alt yapı olmadığından dolayı pek fazla.. En baştan başlarsak daha sağlıklı olacak gibi..
    @Ferhat ;
    Bence , b.köy b.evler tarafında benim oturduğum tarafa göre bulma ihtimalin çok fazla fazla.. Araştır derim oraları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı johnie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alt yapı olmadığından dolayı pek fazla.. En baştan başlarsak daha sağlıklı olacak gibi..
    @Ferhat ;
    Bence , b.köy b.evler tarafında benim oturduğum tarafa göre bulma ihtimalin çok fazla fazla.. Araştır derim oraları
    Seviye tespit sınavına girmeniz gerekiyor o zaman. Ancak öyle anlarsınız seviyenizi kurs size direk 0'dan başlayın 1. kurdan derse o kurlarda he, she ve it'den başlatıyolar ve bi süre sonra sıkıcı olabilir çünkü zaen bildiğiniz şeylerdir. Amerikan Kültür tavsiye ederim giden arkadaşlarım var memnunlar.

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amerikan Kültür ve Türk-Amerikan Derneği'nin üstüne tanımam.Ama link sahte gibi orjinal Amerikan Kültür mü acaba? Sıfırdan başlayın.Konuşma dili mi akademik mi istediğinizi söyleyin.
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

ferhatcam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @johnie Bköyde 50 tane var ama hangisi işte sorun bu
    Seatclubturkey - Ibıza Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amerikan Kültür ve Türk-Amerikan Derneği'nin üstüne tanımam.Ama link sahte gibi orjinal Amerikan Kültür mü acaba? Sıfırdan başlayın.Konuşma dili mi akademik mi istediğinizi söyleyin.
    Yer Leventte Aydın sokakta, daha önce den de arkadaşlar gitmişti .. Ondan ziya de Gs ünisinin de sınıfları var ama orası hani master tadında olur biraz da.. En baştan hem konuşmak hemde yazı vs vs.. Turizm işinde olduğum için baya eksik kalıyorum.. Varsa başka görüşeceğim telefon numarası vs açıp görüşebilirim.. Fikirler devam ediyor

Mehmet Opc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mecidiyeköyde annemin finansmanina baktiği çok kaliteli bi ingilizce kursu var prestige english diye hocalarin hepsi boğaziçi hocalari istersen sana çok uygun fiyata yaptirtirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pm atar mısın Ben de, Amerikan Kültür ya da Gs Ünisine baktım.. Mecidiköy de olması baya baya işime gelir .. Yer nerede en azından gidip yüz yüze ile görüşebilirim

nicksar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sınav kaygın falan yoksa genel ingilizce de hakkıyla intermediate seviyesini bitir (kelime bilgisi, dil bilgisi ve birazda dinleme konuşma yapmış olursun bu süre zarfında) .Oradan da direk speakinge yardır gitsin bence en mantıklısı böyle. Gramerle falan yerinde sayıp durmaktansa ingilizce konuşmaya çalışmak sana daha çok katkı sağlar.
    Artist ne arar la bazarda.

barakuda26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hangi kurs olursa olsun zaten seviye tespit yapılıcak ve hangi seviyeden başlarsan başla en önemlisi günlük tekrar ve pratik yapman, belirli gramerler ve detaylar dışında ingilizce pratik yapılarak öğrenilcek bi dil nankör çünkü çabuk unutuluyor, tekrar etmessen de verdiğin para kursa para kazandırmaktan öteye geçmeyeceği gibi sana bişey katmaz, bunu iki yıl anadolu üniversitesinde ingilizce hazırlık okuyan biri olarak söylüyorum, duyan olmuştur belki anadolu hazırlığın zorluğunu

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ferhatcam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @johnie Bköyde 50 tane var ama hangisi işte sorun bu
    Ferhat, bakırköyde amerikan kültür ü düşünebilirsin, giden öğrencilerim genelde memnunlardı hep. Seviye durumun ve amacını bilmiyorum ama özel ders düşünürsen bu ay içinde bir öğrencimle derslerimiz bitecek, Marttan itibaren olmak şartıyla konuşabiliriz.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Johnie, hali hazırda bir üniversitede çalışıyorum okutmanım, branşım ingilizce, yıllardır bu işin içinde biri olarak merkezi yerlerdeki levent m.köy gibi markalaşmış kurumların genelde kadroları çok çok kötü dönemler yaşamazlar, ve sistemlilerdir ama yine de birebir test etmek gerekir, Kendini iyi hissettigin bir yeri test demo dersler alarak karar verebilirsin, yakınlık vs de önemli. İngilizce seviyeni en azından B1 yapana kadar grup dersi takip edebilirsen daha iyi olacaktır, sonrasında ise belli bir temel olduktan sonra, o fiyatları üst seviyelere vermek yerine direk skill üzerine amaca yönelik özel derse yönelmeni tavsiye ediyorum
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhabalar,

Kayseri şubesine gitmiştim. Verdikleri sertifika uluslar arası geçerliliği olan bir sertifika. Fakat herşey hoca da ve sizin ingilizceyi ne için öğrenmek istediğinizde bitiyor. Speaking ağırlıklı düşünüyorsanız önermiyorum açıkcası.
    Çizikten Dolayı Komple Boyalı

Mert Safa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turizm lisans mezunuyum, bende heryerde Amerikan Kültür iyidir olarak okudum cidden iyi midir burası ? beyoğlunda ikamet ediyorum yer çok olunca taksim, m.köy insanın kafası karısıyor. şöyle layıkıyla öğretecek bir yer var mıdır ?

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amerikan kültürün bir sürü çakması var dikkat edin,elçilige baglı olarak çalışan "gerçek" amerikan kültür dil kursuyla bu çakma olanlar arasında isim yüzünden olan dava hala devam ediyor diye biliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Johnie, hali hazırda bir üniversitede çalışıyorum okutmanım, branşım ingilizce, yıllardır bu işin içinde biri olarak merkezi yerlerdeki levent m.köy gibi markalaşmış kurumların genelde kadroları çok çok kötü dönemler yaşamazlar, ve sistemlilerdir ama yine de birebir test etmek gerekir, Kendini iyi hissettigin bir yeri test demo dersler alarak karar verebilirsin, yakınlık vs de önemli. İngilizce seviyeni en azından B1 yapana kadar grup dersi takip edebilirsen daha iyi olacaktır, sonrasında ise belli bir temel olduktan sonra, o fiyatları üst seviyelere vermek yerine direk skill üzerine amaca yönelik özel derse yönelmeni tavsiye ediyorum
    Ee, ne yapıcaz pekala ? Nereye gidicez
    Turizm işi ile uğraştığımdan dolayı speak ağırlıklı olması gerekiyor, Yazma - Konuşma
    Varsa fikirleriniz tabi ki uyar bana..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)