yaklaşık 6 aydır uğraştığım bir olayı paylaşmak istedim sizinle ***** bizim canımızı sıktı sizlerde zarar görmeyin bu adama inanıp öncelikle bahsettiğim yer Bostancı sanayi sitesi doğanbey caddesi no:36 ataşehirde kendisiyle 6 ay önce e39 csl yapmak için anlaştık paranın yarısı önden kalanı iş bitimi dedi teslimat süresi 5 günmüşancak 6 ay oldu hala ortalıkta yok her yerden engelledi bizleri ailesinde öldürmediği adam kalmadı babası teyzesi halası çocuğu lan şerefsiz madem dolandırıcısın bari çocuğunu katma bu işe zaten mesajlarınıda paylaşıyorum okuyunca herşey ortada ailenin tek çocuğuyum diye mesaj atmıştı abiside çıktı ortaya
bölünerek çoğalıyorlar kendide buraya üye ancak üyelik adını bilmiyorum takip ettiğini biliyorum bu kaliteli site sayesinde türkiyenin her yerinden bir çok dostum abim arkadaşım kardeşim oldu bir çoğunuzlada yüz yüze görüştüm ağırladım ağırlandım benim işlerimi hayatım az çok biliniyor burdanda kendine levent yalazlıya son mesajım olanlar yanına kar kalmaz elbet hesabı sorulur dikkat et kendine herkese iyi forumlar
bu kendi resminidir aklınızda olsun
bunlar sadece yalanlarının bir kısmı
![]()