hakotech'in yorum efsane olmuş.
kardeşim geçmiş olsun,iyi sabır varmış sende 5 ay büyük zaman..
millet tanısın görsün bakalım kimin ne olduğunu
Serdar TURGUT
geçmiş olsun.
"böyle başa böyle tarak", "imam osurursa, cemaat s.çar".
tapelerle, delilleriyle yolsuzlukları, üçkağıtları ayyuka çıkmış adamların Baş olduğu ülkemde, vatandaş da dolandırıcı olmuş çok mu?![]()
Whatsapp konuşmalarından en az 3 sezon dizi çıkar senaristlere yollasak ödeme yaparlar mı acaba sizin için böyle bi yol mu izlesek napsak![]()
![]()
![]()
![]()
#RenaultSport Clio-R
Benim bildiğim Umut abi kafaya koysun ölen halasının mezarını da bulur, babasının bastonu aldığı yeri de bulur.
Çok geçmiş olsun.
Olen yok ailesinden son 2 senedir sadece yurt disindan didisinin didisi vefat etmis ondanda kendi haberi bile yoktur babasi bastona mahkum olamaz cunku felcli yuruyemiyor bana hikaye okumasin gittigi bakkaldaki aldigi sakizin bile kaydi var bende gene yaziyorum az bisi yurek varsa yazar cikip evinden aldirmak istemiyorum erkek gibi karsima cik soz hic bir devletsel gucumu kullanmadan bizzat seni siradan bir vatandas gibi dovecem
bakarsanız eger cok kisiyi dolandırmıs
https://www.facebook.com/pages/DORA-...5316?pnref=lhc
Sımdı yonetıcısı oldugum foruma lınk atılınca goreum ve ıkı cok sevdıgım arkadasımıda dolandırmıs bu kıfayetsız kı bu arkadaslarımda yerı yurdu bellı,duzgun kısıler...
Ilgınc,Hakan az olmamıs mı dılekelrın?
konyadaki bütün esnaflara derim parça gelsin sonra ödeme yapayım istersen kapora vereyim bu zamana kadarda bi sıkıntı olmadı geçmiş olsun
Birisi sağlam beddua
heralde senin gibi birisine denk gelmiş abi![]()
...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)