Dun oglen saatlerinde dikkatsiz bir surucu aracini ustume kirdi ve aracima sag onden surttu . Sag on celik jantimda surtunme izleri olustu tamponumda da sis farina kadar ufak eziklerle boya izi cikti . Neyse aracima baktiktan sonra kendisi tabi ozur dilemeye basladi bende polis cagiralim tutanak tutalim neyse hallederiz onemli degil dedim hatasini gercekten kabul ettigi icin . Buraya kadar hersey normal en azindan kendisini iyi niyetli zannediyordum hal ve tavirlarindan , fakat konustuktan sonra is polis mevzusuna gelince aracinda trafik sigortasi olmadigini soyledi . Acikcasi yine suphelenmedim cunku surekli is yeri araci oldugunu ve patronuyla kizisacagini 2 cocugu oldugunu falan tekrarladi . Bende kendisine jant cok gozume batmadigi icin sadece tampondaki rutusu karsilar ise sorun olmayacagini belirttim her neyse anlastik . Bu arada kendisinin kaza mahallinde aracinin ve kimliginin arkali onlu fotograflarini aldim ne olur olmaz diye cep numarasini da alarak gayet duzgun sekilde ayrildik . Az once musait oldugumu arabaya baktirmaya gidebilecegimizi soylemek icin aradim , fakat sert bi tabirle karsilastim en son da ise iste suradayim alabilecek delikanli varsa gelsin alsin gibisinden bir tavir takindi yuzume kapatti sonrasinda farkli bir numaradan daha aradim cevap veren yok . Simdi ben tampondaki hasarin derdinde degilim de bu arkadasa resmi olarak nasil bir sikayette bulunmam gerekiyor hem kendi aracinin sigorta pul vs isleri ile ugrassin hemde kaza tutanagi ile kendi aracimi da yetkili serviste en pahali sekilde yaptirip kendisine yansitmak istiyorum gerekirse tamponda degissin yani gozumde degil . Bir de bu arkadas kaza saatinden sonra eger bugun icerisinde sigorta yaptirdiysa herhangi bir ceza alir mi cunku rahatligi karsisinda bu ihtimalde aklima geliyor