User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
60 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Sigortasiz arac kaza sonrasi hkk.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sigortasiz arac kaza sonrasi hkk.

Dun oglen saatlerinde dikkatsiz bir surucu aracini ustume kirdi ve aracima sag onden surttu . Sag on celik jantimda surtunme izleri olustu tamponumda da sis farina kadar ufak eziklerle boya izi cikti . Neyse aracima baktiktan sonra kendisi tabi ozur dilemeye basladi bende polis cagiralim tutanak tutalim neyse hallederiz onemli degil dedim hatasini gercekten kabul ettigi icin . Buraya kadar hersey normal en azindan kendisini iyi niyetli zannediyordum hal ve tavirlarindan , fakat konustuktan sonra is polis mevzusuna gelince aracinda trafik sigortasi olmadigini soyledi . Acikcasi yine suphelenmedim cunku surekli is yeri araci oldugunu ve patronuyla kizisacagini 2 cocugu oldugunu falan tekrarladi . Bende kendisine jant cok gozume batmadigi icin sadece tampondaki rutusu karsilar ise sorun olmayacagini belirttim her neyse anlastik . Bu arada kendisinin kaza mahallinde aracinin ve kimliginin arkali onlu fotograflarini aldim ne olur olmaz diye cep numarasini da alarak gayet duzgun sekilde ayrildik . Az once musait oldugumu arabaya baktirmaya gidebilecegimizi soylemek icin aradim , fakat sert bi tabirle karsilastim en son da ise iste suradayim alabilecek delikanli varsa gelsin alsin gibisinden bir tavir takindi yuzume kapatti sonrasinda farkli bir numaradan daha aradim cevap veren yok . Simdi ben tampondaki hasarin derdinde degilim de bu arkadasa resmi olarak nasil bir sikayette bulunmam gerekiyor hem kendi aracinin sigorta pul vs isleri ile ugrassin hemde kaza tutanagi ile kendi aracimi da yetkili serviste en pahali sekilde yaptirip kendisine yansitmak istiyorum gerekirse tamponda degissin yani gozumde degil . Bir de bu arkadas kaza saatinden sonra eger bugun icerisinde sigorta yaptirdiysa herhangi bir ceza alir mi cunku rahatligi karsisinda bu ihtimalde aklima geliyor

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ara polisi bu plakalı araç aracıma vurdu kaçtı fotoğrafını çektim dersin, varsa o civarda iki tane de şahit bulursun kendine. Ama uğraştırır mı, uğraştırır.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    resim çekmissin zaten anlaşmak için konuşucakken kaçtı dersin şikayette bulun o uğraşsın

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

GKS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracınız kaskolu ise mini onarım hizmetinden faydalanabilirsiniz

serkanaygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tam olarak emin değilim fakat kaza anında tutanak düzenlenmediyse çok bir yaptırımı olmaz. Benim de başıma benzeri geldi, adam tutanak falan tutmam git ara polisi dedi, hiç birşey elde edemedik sonra Çok geçmiş olsun.

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Geçmiş olsun. Bu sorunu kaba kuvvet çözer gibime geliyor

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    resim çekmissin zaten anlaşmak için konuşucakken kaçtı dersin şikayette bulun o uğraşsın
    Gecmis olsun
    Bu yaziya ek olarak. Resimleri cektik sonra bir bakti sigortasi yok polis cagiricam dedigimde kacti denebilir. Yoksa diger turlu zor bu isler yav.

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir,tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
    Tango-1 never dies.

exclusive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    seneler önce trafik sigortasız araç ile ufak bir kaza yaptım tutanak tutmadık akabinde hemen sigorta kestirip tutanak tuttuk ( akıllıyız ya ) 3 sene sonra mahkeme evrağı geldi karşı taraf intercity rent a car firması bana dava açmış değer kaybı hasar bedeli ıvır zıvır 7-8 milyar civarı. Yani kaza saat 12 de oldu adam saat 11 de dahi sigorta yapsa bir işe yaramadığını acı bir tecrübe ile öğrenmiş oldum

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya ne adamlar var ya, burnu boktayken ezilip bükülür, feraha erdi mi küheylan kesilir.

Hani diyorlar ya dayak cennetten çıkma hakkaten öyle. Ne kadar boş beleş insanımız var.

Büyüklük yapmışsın, sigortasız dolaşmaktan polis gelip işlem yapsa bi dünya uğraşacak ama anlamamış mal.

ekşi de bi başlık vardı Türkiye den s. olup gitmek diye ahanda sana gitmek için bi sebep.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağolun , kaskom var fakat faydalanmam sanırım gerek bile yok AutoKing'de çalışan bir arkadaş maksimum 300-400 arası bir rakam çıkacağını söyledi en son cebimden yaptırırım ama ben hasar mevzusuna da takılmadım yukarıda ki değer kaybı davası mantıklı geldi ama jant harici bakarsak çok az bir hasar dava açılır mı bir sordurayım . Kaba kuvvet aklımdan ilk anda geçti çok da iyi olabilir ama bu tip bir arkadaşı süründürmek dava falan uğraştırmak daha mantıklı sanırım diğer türlü haklıyken haksız duruma düşüp bende uğraşabilirim .

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tutanak falan yoksa zaten saatide ispatlaman zor olabilir. Arabada sigortada vardır belki acındırmak için söylemiş olabilir. Geçmiş olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tutanak falan yoksa zaten saatide ispatlaman zor olabilir. Arabada sigortada vardır belki acındırmak için söylemiş olabilir. Geçmiş olsun
    Haklısınız da sigorta olsaydı sanırım kendini o kadar acındırmaz en azından uğraşmazdı diye düşünüyorum . Kazayı da trafik ışığını geçerken yaptım mobese vardı ileride durağa arabaları çektiğimiz yere kadar görüntü alıyor sanırım tarih-saat için şikayette bulununca görüntüleri isterim çünkü elimde fotoğraflar harici suçunu kabul ettiğine ya da kazayı şu şekilde yaptık diyebileceği bi kanıt yok .

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sat yenisini al mikail
    1881 - 193

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    fotoları pc ye aktarınca özelliklerden çekim saati çıkar, aşağı yukarı konum da veriyor iphone mesela telefonumu bul açıksa.

her türlü haklı çıkarsın fakat bizim emniyet güçleri peşini kovalar mı hafif sürtme diye orası muamma bence.

geçmiş olsun bu arada, şerefsizin tekiymiş karşı taraf..

Sarper55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum yerinde olsam direk giderim karakola adamın numarasını kimlik fotokopisini herşeyini verip olayları net bir şekilde anlatırım. Haklı olan sensin en azından rahatı kaçsın karşıdaki hadsizin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence de karakola gidin, tutanak tutacagimiz sirada kacti kimlik fotokopisini alabilmistim deyin, hatta sizin icin zor olmasa gerek ust duzey tanidiklariniz var diye hatirliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlış anlaşılma olmasın da abi ben zaten büyük bir hasar ya da başka türlü bir sıkıntıya düşseydim babamı da haberdar ederdim ama altı üstü bi kaza için sorsam eminim ki saçmalama uğraşma yaptır gibisinden bi tepki alırım . Mevzu Cidden tampon ya da yaptırmakta da değil hem suçlu olup hemde üste çıkıp böyle rahat davranması hoşuma gitmedi açıkcası durumum yok halletmem ya da şu Zaman'da çözerim dese bile razıydım yani kendim yaptırırdım helalleşir bırakırdım bi tampon için kimsenin gırtlağına çökecek halim yok yani ödeyemiyorsa kapatırdık konuyu , ama kalkıp da alayvari konuşup bir de alabiliyorsanız alın tavrı farklı boyuta taşıyor

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sat yenisini al mikail
    Ahahahaha Berkan ya
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)