User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
60 sonuçtan 58 ile 60 arası

Konu: Sigortasiz arac kaza sonrasi hkk.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    resmi kaldırıyorum geri. çünkü yeni sahibine etik olmaz dürüst davranalım değil mi.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MDeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak sana ufak bir örnek vereyim resimde gördüğün yavru benim golf 7 im di ta ki afedersin sizi tenzih ederim malın birin kırmızı ışıkta geçti ve ilk aşağı indiğimizde kabul etmişti hatasını taaaa ki polisler gelene kadar polis geldi ve kırmızı ışıkta geçmediğini beyan edince başımdan kaynar sular aktı dürüstmü olayım evet dürüstçe sürdüm arabamı ve yeşilde geçtim istersen sana kaza raporunuda fotoğrafını buraya ko. hangi dürüstlükten bahsediyorsyarım şerefsiz sarı ışıkta geçtiğini beyan ediyorun sen. Burası Türkiye diyorum sana Türkiye. Doğrunun bile yoldan çıktığı bir ülkedeyiz ne içiyorsan aynısından bana da verde bende sakin olayım dürüst davranayım. çevremdeki insanları tanımadan da yargılama ben işin işleyişini söylüyorum sana çevremdekilerle bunun alakası ne olabilir oda sizin bakış açınızın darlığını gösteriyor.

Evet usta söyle bakalım kırmızı ışıkta geçipte dürüstçe beyanda bulunmayarak hatayı kabul etmeyerek bir ton maddi zarara yol açan adamamı kızayım yoksa hala kalkmış bana ahlak dersi veren sana mı kızayım. Ha bu arada aracımın konusuda mevcut gir bak ne kadar üstüne titrediğimi ne kadar ince detaylarına kadar ince dokunuşlar yaptığımı görürsün.
    Gülerek yazıyorum.

Yazdığım mesajlarda saygı sınırını aşan bir kelimem olmadı ama sen beni tenzih edecek kadar görgüye sahip olsaydın keşke.

İroni ile hakareti ayırabilecek seviyede değilsin maalesef. Hiç bir şey içmiyorum salim kafa ile yazıyorum yazılarımı.

Senin bahsettiğin kazıklardan senin yediğinden çoğunu yedim ben,

pislik yapmamak için ayrıldığım iş yerinden 10K tazminatımı bırakıp çıktım

Aracının maddi hasara uğraması üzücü, karşı tarafın karaktersiz olması senin de aynı şekilde davranmanı gerektirmez.

İkimizin doğruları çok farklı o yüzden bu konuya son mesajım olacak bu.

Haklı olmak gibi bir derdim yok ama forum adabını ayaklar altına alıp bel altı vurmaya çalışmak yersiz.

Güzel güzle fikrimizi beyan ediyoruz şurada. Hata hata ile örtülmez. Selametle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendine iyi bak. Kazayi yapan icinde tekrar diyorum vur gözüne görmesin karakolu acıma bas yalanı yoksa haksız olursun bunu kabul ediyorsan zaten sorun yok demektir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)