User Tag List

12 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: 5-6 Bin Tl Motor Tavsiyesi?

DB18a2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

5-6 Bin Tl Motor Tavsiyesi?

Havalar düzelmeye başladı yaz yaklaşıyor benimde motor arayışım başladı, 5-6 milyar arası bütçem var.
    Daha önce uzun süre scooter ve 250cc cross kullandım. Bir kerede 250cc Hyosung kullanma tecrübem oldu.
    Kesinlikle vitesli motor istiyorum. İleride yüksek cc düşündüğüm için.

Şuan Hyosung ve Megelli modellerine baktım ikinci el olabilir sorun değil, biraz kalın bir motor olmasını istediğim için Hyosung'ları çok beğeniyorum fiyatına göre.
    Bu tarz bu fiyatlar arasına motor önerebilir misiniz? İkinci el bi Hyosung alsam nelere dikkat etmeliyim? Masrafsız olması tabiki çok zor ama çok başımı ağrıtır mı?
    Dün rastgele Yuki'nin YX 200 diye bir modelini inceledik sıfır fiyatı her şey toplam 5 bin liraya geliyor ama pek görüntüsü cezbetmedi sizce daha mı mantıklı olur?

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O fiyatlarda şekil olarak en iyi megelli ama çok sıkıntılı diye duymuştum. Zamanında ben de sıfırını alacakken vazgeçmiştim o sorunlardan dolayı ve satışı da sıkıntılı. İllaki racing olmayacaksa mondial zone-s 180,apache olabilir şekil bakımından güzeller bence ya da ikinci el pulsar 200ns bakabilirsiniz çok övüyorlar, şekil olarak da daha kalıplı
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    megelli falan alma vibrasyondan duramassın.. alıcaksan hyo al taban marka .. onun üstü japondur..

şekle bağlı kalıp üst hacime geçicem deme bence. adam gibi motor almassan sürmekten soğursun..

çin malı makinaların çoğunun dengeleri kötü sürüşleri debriyaj ayarları vites geçişleri kötü.. ben önermem.. mühendislik önemlidir..

Arkadaşım yeni k1200gt aldı 300 kiloluk motor bir tur attım kuş gibi makina adamlar öyle güzel bir güç denge dağılımı yapmışlarki bacaklarına en ufak bir yük binmiyor..

arkadaşımda x9500 vardı uzun yol için yanına k1200gt aldı ilk vitesli motoru. yani yüksek hacime geçmek için illa manuel kullanman gerekmez..

trafik tecrüben yoksa otomatik al scooter.. trafik tecrüben varsa manuel al.. manuel ilk motor alanların en büyük sıkıntısı sürmek değil trafik de sürmek oluyor.. o yüzden trafiği çözmeden manuele geçilmemeli bence. trafiki çözmek içinde scooter derim her zaman.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ktm duke 125 bakardim
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Wr125x tutkunu birisi olarak size gonul rahatligiyla onerebilirim. Sehirici icin oldukca kivrak ve eglenceli motor. Herseyden once o bir Supermoto scooter bakarsanizda pcx oneririm. Hyo larin gaz tepkisi saglam ama kesici olmamasi ve frenlerinden dert yanan cok vardi. Megelli tam bir vibrasyon makinasi,yuki zaten evlat.
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    zaten megelli yuki o kasa .. ortada bir tane kasa var 7-8 farklı marka farklı isimlerle aynı kasayı getirtiyor.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

boosted_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3000 tl ye az masraflı derbi gpr r125 aldım 2 zamanlı yamaha motor aluminyum sase ve avrupa malı pist motoru olması gibi birçok artısı var duruşuda moped gibi değil gayet kalıplı ve tüy gibi bir motor tabiki dezavantajıda bihayli var yedek parça tr de çok az motor ömrü 10.000km artı motorikletler içinde V8 5000cc kadar bi yakışı var

DB18a2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ktm duke 125 bakardim
    min. 7 bin liradan başıyor fiyatları biraz daha zorlamam gerekir kendimi yalnız km ler biraz yüksek ömrü nedir ne kadar gider daha bunları bilgi edinmem lazım. Yoksa duke tarz olarak çok beğendiğim bir motor.

Alıntı Sti_Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Wr125x tutkunu birisi olarak size gonul rahatligiyla onerebilirim. Sehirici icin oldukca kivrak ve eglenceli motor. Herseyden once o bir Supermoto scooter bakarsanizda pcx oneririm. Hyo larin gaz tepkisi saglam ama kesici olmamasi ve frenlerinden dert yanan cok vardi. Megelli tam bir vibrasyon makinasi,yuki zaten evlat.
    Biraz bütçemin üstüne kalıyor pcx scooter'da ilk bakıcagım model kesinlikle.
    Megelli hakkında cok fazla olumsuz yorum duyduğum için çok soğudum zaten. Hyo biraz daha sıcak geliyor suan bana.

Alıntı boosted_pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3000 tl ye az masraflı derbi gpr r125 aldım 2 zamanlı yamaha motor aluminyum sase ve avrupa malı pist motoru olması gibi birçok artısı var duruşuda moped gibi değil gayet kalıplı ve tüy gibi bir motor tabiki dezavantajıda bihayli var yedek parça tr de çok az motor ömrü 10.000km artı motorikletler içinde V8 5000cc kadar bi yakışı var
    Model biraz düşük olduğu için 5000km altı göremedim hiç eğer motor ömrü o kadarsa biraz sorun olabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 liraya alacağın motorda antin kuntin özellikler aramamalısın. alabileceğin en sorunsuz motoru al geç. sanayide aylak aylak dikelip çay içeceğine bütün yaz gezmiş olursun. ybr cbf bişey al geç. ama sen tabi ki 18 yaşın dayanılmaz hafifliğiyle beni dinlemeyip zirzop bir motor alıp ustalarla akraba olacaksın. canın sağolsun, ne diyelim.
    If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SifirinciMurat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5 liraya alacağın motorda antin kuntin özellikler aramamalısın. alabileceğin en sorunsuz motoru al geç. sanayide aylak aylak dikelip çay içeceğine bütün yaz gezmiş olursun. ybr cbf bişey al geç. ama sen tabi ki 18 yaşın dayanılmaz hafifliğiyle beni dinlemeyip zirzop bir motor alıp ustalarla akraba olacaksın. canın sağolsun, ne diyelim.

Yorumunuz cok mantikli, buna ek olarak duzgun cok yipranmamis 200 cc pulsar bakabilirsin genel anlamda sorunsuz bi alet fiyatida makul.
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bumoto 250cc lik var bizde motor arızalı, burdaki usta yapamam dedi çokta üstüne düşmedik 5.500 e aldık, şu an 2500 gibi vermeyi düşünüyoruz,arızalı hali ile, düşünürseniz pmden görüşelim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    5-6 bin tl ye bulabilirseniz güzel bir piaggio alın derim motor gibi motora binersiniz.. 500 lüğünü alırsanız 250 lik motorlar arkanızdan yetişemez.. ne olduğunu anlamadan 170-180 e çıkar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)