Geçenlerde 3,5luk Vogtland yay taktım.Ama araç tahmin ettiğimden çok daha fazla düştü. Görüntüsü olsun, sürüş zevki olsun içime sindi sinmesine de, aynı yayı kullanan arkadaşlarımın araçları neden daha yüksek?
Fikri olan varsa buyursun lütfen
![]()
Geçenlerde 3,5luk Vogtland yay taktım.Ama araç tahmin ettiğimden çok daha fazla düştü. Görüntüsü olsun, sürüş zevki olsun içime sindi sinmesine de, aynı yayı kullanan arkadaşlarımın araçları neden daha yüksek?
Fikri olan varsa buyursun lütfen
![]()
Orijinal hali alttaki gibi miydi
Cok tatli olmus su an..
yariste 3.5 luk omp ile 3.5 düşerken, eibach 3.5 takınca 4-5 cm kadar düşüyo, yayların sertlikleri ile alakalı, ama bir başkası da vogtland taktığı halde böyleyse bişi diyemem.
207 fena durmuş maşallah .
3.5 cm liğe gore fazla düşmüş biraz.Opel corsalarda falan 3.5 ler bole düşüyor demekki 207lerdede boyle
cok hos olmus kazasız belasız
Doğukan sana da vur dedik öldürdün kardeşim.Nasıl yay göndermişsin böle araba 10cm alçaldıKardeşim benim sağol tekrar.Uğraşsak bu kadar düşmezdi herhalde.
Adamlar yayı takarken mengene ile sıkıştırdı, taktıktan sonra da çıkartmayı unuttu herhalde
Güzel yorumlarınız tşk ederim arkadaşlar. Üzümünü ye bağını sorma diyorsunuz özetle
PS: Evet alttaki resim aracın stock yaylı hali
maşallah anca adama benzemişBende FK 3.5 kullanıyom önler 3.5 arkalar 3.2 düştü belki biraz daha inmiştir şimdi
belki 1.4 ün yayıdır.. motor ağırlılarına göre değişiyo diye biliyorum yani benm arabada 6 silindir ve 4 silindirlinin yayları ayrı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)