13o hp lere ulaşmak için ne tür bi turbo kullanabılırız. 1.4 için gereklı olan malzemeler nedır. pıston lazımmı stock motor 13o hp yada 14o hp kaldırabılrmı..kırma durumu varmı
konuyu ciddi anlamda açtım düşünüyroum
13o hp lere ulaşmak için ne tür bi turbo kullanabılırız. 1.4 için gereklı olan malzemeler nedır. pıston lazımmı stock motor 13o hp yada 14o hp kaldırabılrmı..kırma durumu varmı
konuyu ciddi anlamda açtım düşünüyroum
www.honda-tech.com
www.honda-tech.com
www.honda-tech.com
piston kolları cok zayif motordaki zayıf halka o olacaktır5 6 psi gibi iyi bir tune ile sorun olacagını sanmıyorum t25 tarzı bi turbo kullanabilirsin, motorun ne durumda kompresyonları nasil kacak vs.. testi yaptırdın mı ?
taktığın yere göre değişiyo genelde downpipe girişine takılıyo bu da gerçek değerden 100-150 derece arası yanıltıyo manifoldu delince de eriyip kopup ya da basıntan atıp zarar verme ihtimali var bu yüzden özellikle uzun yokda dikkat edip downpipea takılıysa (turboya çok yakın olmalı) 700den fazlasını görmemek lazım 850 dereceyi geçmemek gerekiyo zaten güzel tune edildiyse 700 ü bile görmezsin kolay kolay
ECUTECH İstanbul
KaanKY nick li arkadaş yapmıştı is turbo bir gece çankayada denk gelmiştik maşallahı vardı
birde bu var http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=1178
bende zamanında şöyle bi konu açmıştım bi arkadaş için faydalı olabilir buarada mgnpower daki malzemeler kaanın sattıkları yani 1.4 civic kullanıcıları için kaçırılmıycak fırsat bence fiyat olarak..
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=23027
hımm kaçırdık güzelim malzemeyi
fırsat olursa bende düşünmüyor değilim turbo
bugünkü bakımdan sonra araba çok değişti.. mutluyum..
motul 10-40 fully senthetic yağı neden senelerdir kullanmıyormuşum ki...
birde subab ayarlarımda hangi usta 18 e kıstıysa benim emme mi teşekkür ederim... 20 ile daha iyi yürüyor araba![]()
www.honda-tech.com
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)