mrb arkadaslar 2000 1.6i es civic aracıma egzoz dusunuyorum gerek polisler gerekte aile ile kullandıgım ıcın farklı bırseyler kullanmam gerekıyor linkteki egzozu bilen arastıran tavsiye edeniniz varmı ?
http://www.youtube.com/watch?v=K7jGYnhbQQU
mrb arkadaslar 2000 1.6i es civic aracıma egzoz dusunuyorum gerek polisler gerekte aile ile kullandıgım ıcın farklı bırseyler kullanmam gerekıyor linkteki egzozu bilen arastıran tavsiye edeniniz varmı ?
http://www.youtube.com/watch?v=K7jGYnhbQQU
Apexi'nin böyle bir ürünü vardı. Ama Qtp daha mantıklı ve kullanılan bir ürün. Ondan alabilirsin. Katalizörünü iptal et ondan sonra da standart orta susturcundan sonra QTP koy. Tek şalterle istediğin kadar açabilirsin 0'dan 100'e kadar.
ıkıncı boru olarak arkaya gelmıyor sanırım dedıgınz urun bu seferde sahınlerde kullanılan vanalar gıbı ses cıkıyor yanlıs mı hatırlıyorum![]()
vanalı egsoz![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şahindeki vanalı nasıl bilmiyorum ama bir sürü Honda'cı, Evo'cu arkadaş kullanıyor QTP'yi. Biraz araştırsan ne demek istediğimi anlarsın. Başka ürünlerle karıştırma QTP'yi.
Bu yardımcı olur sanırım;
QTP
silencerli egzoz tavsiye ederim.bizimde corollamız aile otosu ne polislerin dikkatini çekiyor nede kafa ütülüyor silencer takılı iken.otto megan racing hatta hks alabilirseniz bu modellerin silencerli tiplerini alırsanız işinizi rahatça görür
gereken tek malzeme çıkmacılardan alacağın bir cam kaldırma motoru.adanada 40-50 ytl arasında.birde egzozcular 20 ytl ye tornacıda onun aparatını yaptırıyolar.daha sonra hem orjinal egzozunu hem performans egzozunu kullanabiliyorsun.ben 2 aracımda kullandım çokta memnun kaldım.hiçte zor bişe deil.QTP olayı atmosferik araçlarda kompresör boşaltıyor.buna bire bir yaşayarak şahit oldum.hem orjinal hem performans gayette güzel oluyor.pek de bi maliyeti yok.ha birde 5-6 mt 0.75 elektrik kablosu 10 ytl ye switch-buton tarzı bişe.
bu uzaktan kumandalı sistemi yapmakta çok zor deil.motorsikletlerde kullanılan alarmlardan birtane alınıp yapılabilir(alarmlar 2 adet kumandayla beraber max 50 ytl.)kapı açma ve kapatma çıkışları kullanılarak birtane role yardımı ile buda yapılabilir ama macera aramaya gerek yok.uzaktan kumanda gereksiz.aracın içine bi düğme daha mantıklı bence
evet ben kumandasında degılım ben cıkan sesın son susturucan cıkmasındayım yanı tonundayım qtp olayında manıfolttan cıkıyor dırek aradıgım bu degıl mixercempl´isimli arkadasın anlattıgı turden bırsey ıstanbulda bunu yapabılen varmı bıldıgınız orjınal susturucu ve performans egzozu ıle kullanılan sıstemı yapan tsk ederım herkeze fıkırlerını paylastıgı ıcın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)