FN2'ye neler yapılabılır..EP3'tekı sesı, performansı alablırmıyız??
Artıları ,eksilerı nedır??
Tesekkurler......
FN2'ye neler yapılabılır..EP3'tekı sesı, performansı alablırmıyız??
Artıları ,eksilerı nedır??
Tesekkurler......
hondata kpro reflash takabılırsın toda headers ve ara boru son uyumlu olan caılerle guzel bı hale getırebılırsın
biraz bekleyin geliyor yapılısı yakında....
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
ben şööle söliyim ep3 ten aşşağı kalıcağını sanmıyorum hatta daha yırtıcı ses alacağını söyleyebilirim, benim aracımda şuan headers egzos olmadığı halde gelen ses mükemmel, yakında videolarını çekicez zaten dinlersin..
TeamPASAOGLU
FN2 satılıp EP3 alınabilir![]()
şaka bir yana ingilteredeki fn2 forumlarını takip etmek lazım.. vardır bişeyler..
bende fn2 yaptırıyorum bakalım ne olcak ama uçak olmıyacagı kesin bizim bu fn2 ler baska bahara kalmaz inşallah
fn2 şu an emekleme döneminde...
bence çok şey başaracak ama henüz erken...
ve birçok insan önyargıyla yaklaşıyor , üzerinde fazla mesai harcamıyor
ayrıca ep3 e kıyasla çok daha fazla elektroniğe boğulmuş olması bence bir dezavantaj
fn2 için ;
-cai var , hatta gruppeM de var
-headers var
-hondata var
-catback var
daha ne olsun? bütün bunları uyguladıktan sonra hem ses hem de performans olarak çok farklı bir araç olacaktır...
aynı modların yapıldığı bir ep3 ile yine başedemeyebilir orası ayrı tabii...
ama maksat ep3 geçmek mi yoksa ciddi yürüyen bir fn2 sahibi olmak mı?
![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Kesinlikle + Si
Şuan EP3'ün olduğu güzel durum ve önünün hem elektronik hem mekanik anlamda
daha açık olması fn2'yi arka plana atıyor insanlar pek özenle üstüne düşmediler
uğraşmadılar daha.
Yakında onunda sırası gelicek bence ve fena işler başarır kesinlikle Honda yeni kasa bi
Type-R 'ı boşuna çıkarmaz kundaktaki padişah misali şuan , padişah tahttan indiği gibi
yeni padişah FN2'dir![]()
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
bence fn2 gelecegi çok parlak.bu yaz daha çok mlzm si çıkacakmış.şahsi fikrim ep3 satsam alırım kırmızı 08 2009 fn2 binerim.
106gti ile cooper s gibi aslında ep3 ile fn2 benim gözümde
zaman lazım sadece biraz ve fn2 yi yerden yere vuranlarıda net olarak anlayamıyorum...
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
fn2 lerin parça sıkıntısı yaşadığı gerçeği sadece türkiye ile sınırlı değil bütün avrupa aynı durumdan şikayetçiydi, daha çok ingilteredeki fn2 kullanıcalırının yapmış olduğu baskı sonuç verdi ve 2010 başından itibaren japonyaya 11.000 ad. euro civic type-r gönderildi, şuan parça anlamında üzerinde çalışan çok fazla marka var ve benim tahminim mayıs gibi satışlar başlar diye düşünüyorum,
TeamPASAOGLU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)