Bu 2 araba hakkındaki düşüncelerinizi istiyorum her açıdan bakın sadece performans değil. 2. el fiyatları nerdeyse denk ... Avantajları dezavantajları CTR hakkında bilmem gerekenleri biliyorum ama cooper tam bir kapalı kutu benim için...
Bu 2 araba hakkındaki düşüncelerinizi istiyorum her açıdan bakın sadece performans değil. 2. el fiyatları nerdeyse denk ... Avantajları dezavantajları CTR hakkında bilmem gerekenleri biliyorum ama cooper tam bir kapalı kutu benim için...
bence iç mekan çok dar, kısa sürede takır tukur sesler geliyo iç mekandan, yol tutuşu güzel, direksiyonu biraz sert, sc ın vızıltısı bence uyuz edici vites yolları kısa zevkli bir sürüşü var![]()
typer baska bı dunya bence. mcsde yadsınamaz bı araba yol tutus uzmanı ama ne dersenız deyın typer baska bı alem
bnm bugüne kadar gördüklerime göre standart mini typer ı geçer 230 lara kadar
saçma sapan yol tutuo sağlam süren birinin arabasına binsen eve gittiğinde bütün gece uyuyamdan tavana bakıp düşünürsün nasıl oluo die
daha gösterişli bir araba eğer typer a çok büyük paralar harcamayı düşünmüosan bence mini derim ztn typerın 2002 sini alcağına mininin yerine göre 2004 ünü bile alabilirsin
Team PAŞAOĞLU
Type-R tabiki... Mini kız arabası bence...
MCS yazdığın gibi kapalı kutu bencede...type r derim, type r ın tek dezavantajı ocak ve temmuz aylarındaki yüksek vergisi..
abi kesinlikle type-R.bi kere üstünde sc var vızıltısından daral gelio insana.en en en fazla yapabileceğini türkiyede yapanlar mevcut 230hp'yi buluo diyenler.ama type-R'a sc yapsan (ki turbo örneklerimizde var) bile en az 300 bulursun abi.turboyu sen düşünbirazda tasarım meselesi bence type-R çok güzel bi kasası var.iç mekan desen koltuklar ve direksiyon bitiriyo beni.mcs öle değil ya saçma bi havası var.
turboyu fln isin icine sokmuyorm o ise gircek olsam vti a yaparim ben alip bolt on bisiler yapip binmek istiyorum...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)