En dogrusu aslında fazla sımarıyorlar sonra mıllete yollarda kabadayılık taslıyorlar bındıklerı arabaya bakıp :![]()
En dogrusu aslında fazla sımarıyorlar sonra mıllete yollarda kabadayılık taslıyorlar bındıklerı arabaya bakıp :![]()
www.honda-tech.com
evt yaser emrenin range ini aldı..Ümit karan araç emredeyken chiplemiş range i 20 bin km de 2 defa turbosu bitmiş..ben daha düzgün bi chip yükledim yasere geçince dumanını fln kestik..emre de şu an da porshe var..zaten emrenin babası galerici devamlı değişir bu tayfanın bindiği arabalar..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
bunlara kriz yok tabi binerler o araçlara
Volkan Babacan , s2000i satalı bayağı bir oluyor. Hatta üyemizden birinde şu anda o araçVolkan ise C6 ya biniyor.
Diğer Volkan da ayrıca Infinity Q56 var simsiyah ayrıca cok cirkin bir jip![]()
![]()
amma cok takıp ediyomuszda futbolcuları haberimiz yokbi arada bende istanbuldayken rüştüye makas atmısdım o zman mazdam vardı eksozum vardı gaza geldi keko yardıra yardıra gecmısdı benı
![]()
valla hiç hatırlamıyorum proton türkiyeye geldiği zamanlardı çünkü birkaç futbolcuya hediye etmişlerdi![]()
Ankaragucunde oynayan mehmet yılmazda porsche 911 carrera ya bınıyor![]()
Serdar Özkanda da e46 3.30ci var..Nevzat Demir tesislerinden yan yan çıkıyo hepAşağı yukarı ayda 1 görüyorum
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)