User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
56 sonuçtan 39 ile 56 arası

Konu: Aklınızda bulunsun!

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben seyir halındeyken eli yüzü biraz düzgünse (daha nur yüzlü amcalar teyzeler) bozuk paramda olursa verıyorum elındekıde sende kalsın amca dıyorum. sadakamız olur hıc degılse. bazıları para da para diye tutturuyor yemek yıcem diye ama gel dıyınce yok sen para ver dıyorlar (allahtan cıkmadı boylesı karsıma). bazısıda abı acım yemek yıcem dıyor, hakkaten ustunde verebılcek param olmuyo, dıyorum gel abı ne ıstıyosan soyle alayım karttan. herkes sanslı dogmuyor ya, aynı sekılde bızde onların yerınde olabılırdık..
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

leventrc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bundan daha beterini yaşadım...Kandilli'de 30-40 km arası bir hızla ilerliyorum.Kaldırımda bir adam bana doğru bakıyo. Oraya gelene kadar baktı durdu adım gibide eminim. Oraya tam geldim bir anda kendini arabanın önüne attı. Neyseki çok hafif vurdum biryerine birşey olmadı ama vurdum en nihayetinde. İndim hemen arabadan tuttum kolundan çabuk vakit kaybetmeyelim hemen hastaneye gidelim diyorum adam yok ben istemiyorum gerek yok diyo. Saçmalama belki iç kanaman vardır bilemeyiz gitmemiz lazım diyorum yok bana para versen yeter diyo. Para vermem hastaneye gideceksek gidelim dedim yok istemem o zaman sen bana sigara ver dedi. Sonra apartmanın üst katından adam bağırdı. Bırak onu o hep bunu yapıyo arabaların önüne atlıyo para dileniyo kaç kere gördüm gönlün ferah olsun yoluna devam et dedi. Bende öyle yaptım...Yani düşünüyorumda parayıda geçtim bir dal sigara için adam kendini arabamın önüne attı yaa..Ondan sonra hep irkilirim oradan geçerken..Bazen aklıma geliyo hala hayret ediyorum.Bir dal sigara için...Söyleyecek birşey bulamıyorum...

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Surekli kullandiigim yol uzerinde homeless lar var isiklarda dilenen, kopru altlarinda yatan fln..Yine cok soguk ve karli bir gunde 6 tane fln buyuk boy pizza yaptirdim isiklari tek tek dolasiyorum pizza dagitiyorum...Elinde "acim yardim edin" yazili birine geldim pizza dagitiyorum veriyim sanada dedim..Neyli diye sordu..Iki farkli cesit kalmisti...Dedim bunlar bunlar kaldi..Yok ben onlari yemiyorum dedi..Iyi sen bilirsin deyip uzaklasmistim.Boyle enteresan tiplerde var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş Olsun Bro.
    Hayırlısı be gülüm

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rdmmm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    para koparmayı parfüm satma ayağına yapanlarda çok gecen sene İstanbulda Maltepe sahilde alışveriş merkezlerinn orda arabayı park ettim. Biri geldi plakan 35 bende İzmirliyim dedi.Thy de çalışıyorum hediye parfüm verdiler 2 tane kimlik gösterdi sahte tabi kız arkadaşımla geldim param kalmadı parfümleri alırmısın 150 lira dedi. İstemem dedim üstüne 2 tane Bvlgari saat veriyim dedi.Param yok dedim bankadan çekelim dedi.Parfümlerde saatlerde sahte belli aklınca para koparmaya çalışıyor. Oyununa gelsem bankaya gitsem belki sifremi görmeye çalışıp kartımı çalcakti direk kapadım kapıyı uzaklaştım
    aynısını haramidere carrefour da iyi giyimli güzel diksüyonlu , benzinli eralı bi eleman yaptı bana.yakıt sıkıntım var vss diyerek.Teşekkürler ilgilenmiyorum diyip geçmiştim , eleman kontak kapatmadan gezdi kaç saat otoparkta , kim inanıyo , benzini nası çıkarıyo anlamıyorum ,, git korsan taksi ol daha iyi kardeşim.

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay it !!!!!

Bone-crusheR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okudugum kadarıyla hep buyuk sehirlerde var bole tipler cok sukur oturdugum gerde bole sorunlar duygu somurusu yok basımada gelmedi gelene geçmiş olsun

said_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı çarptın olayı bizim valideyede olmuş kocamı arıyım o gelsin diyince tamam ben gidiyim demiş
    kesinlikle arabadan inmemek lazım

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen banada oldu her aksam spora gıdıyorum bayagı bı zaman once tam cıktım marınadan gobegı dondum karsımdalar banada aynısını yaptılar gelın acıbadem surası dıyorum yok para ver ayagı

bu aralar 2dır karsılasıyorum bı teyze ıyı gıyımlı ılk atakoy plus un ordan yesılkoye baglanırken karsılastım avukatım vs dıyıp benı suraya kadar goturebılırmısın dıyor ben oraya gıtmıyorm suraya gıdıyorm desende orasıdaolur dıyo

bugun gene karsıma cıktı capacıty otoparktan cıktım karsımde actım camı benı atakoy ısıklara bırakırmısın dıyo dedım sahıle cıkıp yesılkoye tarafına gıdıcem bende gıdıce olur dıyıp bınmeye calıstı cozemedım nıyetını
    hahahahahhahahahahah aynı bahsettıgın kadın sanırım sık gıyımlı falan orta yaslarda bizim mal arkadasları floryada arabam bozuldu benı suraya bırakırmısınız ayagına getırmış,ardından bızımkıler taxı paralarını vermısler..aynı gün içinde kadını yeşilkoy balıkcıların ordakı ısparkta bıra ıcerken gormusler,yanlarına gelmıs yine ve telefon numaralarını almıs..sız bana ıyılık yaptınız karsılıksız bırakmam bıgun davetlım olun demıs..tabi bizim mallarda aha verecek galıba ümidiyle salyalarını akıtmıslar,ne arıyan ne soran var haliyle bizimkilerden harıc baskasından yıne aynı kadını duymustum şimdi sende yazınca,baya bi insanınki elinde kalmış anlasılan

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla caddede ışıklardaki mendilciden 100$'ı tlye çevirttikten sonra artık hiç bir şeye şaşırmıyorum

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahahahahhahahahahah aynı bahsettıgın kadın sanırım sık gıyımlı falan orta yaslarda bizim mal arkadasları floryada arabam bozuldu benı suraya bırakırmısınız ayagına getırmış,ardından bızımkıler taxı paralarını vermısler..aynı gün içinde kadını yeşilkoy balıkcıların ordakı ısparkta bıra ıcerken gormusler,yanlarına gelmıs yine ve telefon numaralarını almıs..sız bana ıyılık yaptınız karsılıksız bırakmam bıgun davetlım olun demıs..tabi bizim mallarda aha verecek galıba ümidiyle salyalarını akıtmıslar,ne arıyan ne soran var haliyle bizimkilerden harıc baskasından yıne aynı kadını duymustum şimdi sende yazınca,baya bi insanınki elinde kalmış anlasılan

en son çevirdiği yerde capacity nin onu bedava carausel aracını geçtim heryer minibus vs yersen mantığı otopark çıkışına kurulmuş otoparktan çıkanı çeviriyor

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam zaten arabaya binerken hissetmiş hastanelik olacağını hakkını vermişsnz elinize sağlık
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

BAŞAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun kral.. ortalıgın suyu cıktı millet neler neler yapıyor para koparmak için o şerefsizi alem e ibret olsun die geberteceksin ama senin başın belaya gider ne olacak bu insanlıgın sonu acaba...

nitrO_Oxide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay serefsiz...
    Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...

otto985 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun.

leader_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tugral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en malı bana denk geldi arkadas adam gay cıktı
    kardeşim sende çok şansızmışsın yaa
    kusura bakma koptum yaa gerçekten
    en azından millete teyzede olsa kadın denk geliyor sana bu denk gelmiş

Murat Özcan
    Misafir
    neleri var ya bunlar grup olarak çalışıyor zaten birisi oyalayıp diğerleri arabayı bile soyabiiliyor mazallah,tekrardan geçmiş olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ınsanların allah bealsını versın kardesım ya bunların yuzunden kımseye yardım yapamaz olduk.. esnaf oldumuz ıcın dukkana hergun gelen bı ton dılencı özleıık ıcerde msuterı varken gelıyolarkı verelım musterıye mahcup olmayalım dıe arada gercekten ıhtıyacı olanlarda gelıoyosa onlarda arada kaynıyo ... ögln 3te gelıp gecenlerde dukkandan ben cıkartırken bu sefefıızı dur abı dılenmıcem para butnlesene dedı 150 lıra kadar bozuk para verdı bastı gıttı vay dedım adama bak aylık maas ortalama 5000 lıra ne gusel memleket ne gusel ıstabul

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)