FİLM HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZİ ALALIM TECHTURKEY AİLESİ
![]()
bende sevmiyorum nejat işleri rolunden deilde kişiliginden
bide afişdeki ney öle yaaw
pompaya devam![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
nasıl gidiyor-standart
iğrenç bir film
Film genel olarak süper değildi konu olarak. ama bölüm bölüm çok eğlenceli sahneleri vardı...
Mesela Angut Kuşu şiirini okudukları bölüm gibi.
YouTube - Angut Kuşu - Kaybedenler Kulübü
nejat işlerden nefret ediyorum ama filmi baya beğenmiştim..
Tavsiyelerle izlediğim bir film. Underground bir film olduğundan Nejat işler iyi seçim. Tolga Örnek, Devrim Arabalarında iyi iş çıkarmış, fakat bence hala belgeselci, tam olarak sinemacı olamadı daha ama gidişatı iyi. Şuda varki adam kitlelere hitap etmeye çalışan bir yönetmen değil. Hoşuma giden tek tarafı soundtrackler iyi seçilmiş.
Sonuçsa yerin dibine sokulacak bir filmde değil. :/
![]()
felsefeye kastırmıslar fılm ıcerısınde eger edebıyatına bakıcak olursa dıaloglar flan guzel ve degısık ama bızım ınsanımıza pek gıtmez bu fılm,sonunda kızla yenıden barısması flan lazımdı ama adamlar radyoyu kapadılar gıttıler![]()
Tarz bir film. Oyuncuların seçimi nokta isabet. Bu arada film baya izlendi . Sosyal mesajlar veriyor. Ne iyi ne kötü arada .
eğlenceliydi ama klasik türk filmi bu filmden sonra ff5i izledikten sonra gavur yapıyo yaa dedim![]()
bu arada nejat işlere uzun saç yakışmamış ve tamam karizmatik bi amca ama kızlar neden bu adama deli oluyorlar hala da anlamış değilim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)