Arkadaşlar sildirmek istedigim tek renk (siyah renkte) bir dövmem var,lazer yöntemiyle sildirmeyi düşünüyorum.Merak ettiğim husus iz kalır mı??iz kalırsa nasıl bir iz kalır??
bu yöntemle dövme sildirenler yardımcı olurlarsa sevinirim...
Arkadaşlar sildirmek istedigim tek renk (siyah renkte) bir dövmem var,lazer yöntemiyle sildirmeyi düşünüyorum.Merak ettiğim husus iz kalır mı??iz kalırsa nasıl bir iz kalır??
bu yöntemle dövme sildirenler yardımcı olurlarsa sevinirim...
bende bu konuda bılgı ıstyrum sıldırmem gereken bı dovmem var iz kalırmı sıyah renk benımde
www.honda-tech.com
Acısı neyse katlancaz artık,sağ bilek içinde yazı biçiminde bir dövmem var,çok büyük değil fakat yeri konumuyla derinin çok kalın olmadığı bir yerde.Acısı ve maliyeti önemli değil benim için,yeterki güzelce silinebilsin
nasıl siliyorlar onu merak ediyorum? Deriyimi kazıyorlar?
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
şekil şemali artık hoşunuza gitmediği için sildirmek istiyosanız bencede üstüne yeni bi dövme yaptırın en güzel bu şekilde kurtulursunuz![]()
valla benimde sol kolumla sağ bacağımda yaklaşık 10cmx30cm boyutlarında dövmelerim var sildirmeye kalksam acıdan ölürüm herhalde değiştirmek istesem o bile olmaz.. en güzeli hiç yokmuş gibi davranmak soru soranlarada boşver diyip geçiştirmek..
sildiren 2 arkadaşımında yarım yamalak olarak duruyo dövmeleri böyle silik sanki 500 yıllık dövmeymiş gibi izler var hiç tavsiye etmiyorum yani![]()
acısı umrumd deıl sılınebılcekse razıyım
www.honda-tech.com
ben şu an 2. seansı yaptırdım toplam 6 seans yapılıcak. lazerle sildirme yöntemini kullanıyorum. acı gerçekten oluyor ama zevkliilk yapıldığı zaman kanama oluyor ilk 1 hafta kabuk vs kaşıntı oluyor sonradan hafif hafif geçiyor. her 45 günde bir aynı işlem tekrarlıyor yani 1 yıl boyunca hiç geçmeyen bir yaran oluyor açıkçası
2 seanstan sonra şu an belirli bir şekilde renk ton farkı var ama şekil haalen belli oluyor. bazı yerlerde deride yanık izine benzer yeni deri oluştu diyebilirim. çok mecbur değilseniz açıkçası ben tavsiye etmem.
Failure is not an option.
Ya bişey söylicem ama dövme tekniği nedir nasıl yapılır bilmedeğimden belki size komik gelcek.
Hamam'a gidin bol sıcak su +2 kişi dalın kolunuza deriyi kazıyana kadar![]()
peki ben birsey sormak istiyorum. bende de dövme var ve yaptırırken çok düşündüm. şu an bir pişmanlık yok ama sanırım bir süre sonra sildirmek istiyor insanlar. nedir bu sildirme işindeki asıl sebep biri açıklayabilirmi acaba?
bunlar sildirme ile alakalı bilgiler c6 dıye bı makına varmıs onuda solıym ıstersen bı arastır..
Dvme Sildirme - Lazerle dvme sildirme - dvme sildirme yntemleri
Silici Kremler / www.dovme-sildirme.com / dvme sildirme metodlar
buda sıldırme ıle alakalı bı vıdeo;
Von lotfi mabrouk-italia gepostete Videos: How to Remove the Tatto | Facebook
biri 5 seans gitti biri 8 seans gitti 8 seans giden arkadaşımın derisi çok hassas olduğu için derisi yanık gibi duruyo dövmesi diğerine nazaran daha az belli oluyo gölge gibi diyim.. 5 seans gidenin derisinde bi bozulma yok ama onunda dövmesinin renkli kısımları soluk bi şekilde duruyo hala..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)