Bence i phone uygulamasi ciksin artik cok iyi olur direk uygulamadan girelim birde i phonedan direk resim yuklensin
Printable View
Bence i phone uygulamasi ciksin artik cok iyi olur direk uygulamadan girelim birde i phonedan direk resim yuklensin
Bence ilk etapta x bi siteden fotoğraf yükleme olayı kalksa iyi olur.
bence avatar resmi için 100 100 çok küçük en az 150 150 olması lazım :) :) :) :) 200 200 olursa dadından yenmez :D :D
sağ üstte yararlı linklere tıkla orda abone olduğum konular var ona tıklayınca yorum yaptığın tüm konuları görebilirsin hatta profil ayarlarına girip mail gelmesini v.b şeyleri ayarlayabilirsin.
Telefonladan fotoğraf yükleme hususu çok sıkıntılı oluyor. Forum üzerinden ekleyebilsek çok iyi olur.
Photobucket kullanın. Daha kolay olamazdı sanırım :)
Droid
https://play.google.com/store/apps/d....android&hl=tr
apple
https://itunes.apple.com/ca/app/photobucket/id314439840
Thx Xor abi, sçs, çok büyük sıkıntımdı epeydir xxx :))
Direkt web üzerinde library oluşturuyor sana. Her gittiğin yerde web'den erişimle fotoğraflarına ulaşabilirsin telefon olmasına gerek yok illa. Ama foruma foto atarken çok pratik mesajı yazıyorum foruma arka plana atıyorum Dolphini. PB upload edeip backrounddan forumu çekip yapıştırıyorum 5-6 saniye sürüyor sadece :)
Forum Teknik kısımında bir konu olsa hızlı soru-cevap şeklinde bişi ? Araçlarla ilgili sadece örneğin basit bir şey sormak gerekiyor herşey içinde konu açmak gereksiz kirlilik oluyor , bu konuda bişiler yapılabilinir mi ?
konu nerden açılıyor bulamadım örneğin:/
Sitedeki altlı üstlü reklamlar bi tek bende mi görünüyor ? metin 2 reklamı bilyoner reklamı vs
bilgisayarında tarayıcında vs biyerlerde virüs var galiba, bi sende görünüyor
Bende forum nadiren tek tıklamada açılıyor, genellikle 5-6 kere arka arkaya klik klilk klik klik klik klik klik yapıca açılıyor.. Enteresan sadece tt'de karşılaşıyorum bu sorunla..
o sizle alakalı sanırım, öyle bir soruna hiç denk gelmedim ne kendimde ne arkadaşlarımda
Bende hem telefonda hem pc de act reklami var forumda :) hic umursamiyorum da :))