Abi otomobil hakkında soru cevap konusu olabilir mi ?
İnternette yeterli ve temiz bilgiye ulaşamadığım oluyor. Bu forumda birçok bilgili isim var. Bir soru içinde konu açıp kalabalık yapmak istemiyorum.
Printable View
Abi otomobil hakkında soru cevap konusu olabilir mi ?
İnternette yeterli ve temiz bilgiye ulaşamadığım oluyor. Bu forumda birçok bilgili isim var. Bir soru içinde konu açıp kalabalık yapmak istemiyorum.
Fotoğrafların paylaşıldığı topicler için eskiden bulunan teşekkür butonunu, beğen butonu olarak tekrar koyabilir misiniz ?
eksik cok, fakat toplanamiyoruz
tek bende mi yada siteden kaynaklı bir yavaşlık var mı ?
Forumda yine bir ağırlık sayfalar acılmak bilmiyor sayfa geliyor mesajlar gelimiyo yada ilk mesaj gozukuyo kalıyo vs.
özellikle öğleden sonra 2 akşam 11 arası forumda konu okumak, sayfa yenilemek bildiğin imkansız oldu.
açılmıyor emekliyor bende de aynı problem var, prodrivesti murat'ta aynı şeyden bahsetmişti.
başka hiç bir sitede sıkıntı yaşamıyorum, bağlantıdan değil yani..
Allah allah bende hic sikinti yok.
Turk telekom gene mi kapatti yurt disi muslugunu..
Hangi dns i kullaniyorsunuz? Yasakli sitelere girmek icin bir program kullaniyor musunuz?
Sikinti oldugu an buraya bir not atin beraber bakalim
Diğer sitelerin aksine tech e çat diye giriyor bence sıkıntı sizde veya kullandığını dns de.Yandex dns öneririm.
safedns, opendns, farklı kombinasyonda dns ler denedim. dns harici program kullanmıyorum..
superonline adsl kullanıyorum 720p indirip 1mb download hızına sahibim an itibariyle..
bazen tek seferde 10dk da açıyor, misal şimdi anasayfaya tıklayıp sohbete gelmek için tıkladım 2dk bekledim sohbete kadar inemedi sayfa. f5 yaptım, anında görüntü oldu..
Akşam saatlerinde bendede yavaşlama oluyor arada.
Hangi servis saglayici kullaniyorsun,
Ben de canavar gibi
Konudaki fotoğraf büyük boyutlu olduğu için uyarı mesajı aldım , forumda yeni olduğum için tam olarak bilmiyorum ,fotoyu küçültüp tekrar mı aynı konuyu açmam gerekiyor?
evet kücültüp atabilirsin tekrar 1024*768 maksimumudur
http://www.techturkey.com/forum/foto...lemeyiniz.html
Saat 12 sonrası genelde canavar, şuan 6 sekmeyi aynı anda açtım hepsi hazırda bekliyor ki proje konuları da var içerisinde fotoğraf içeren.
Konu icindeki resimlerden beklersiniz de, forum geç aciliyorsa bir acaiplik var.
Yogunluk oldugu zaman bir de telefondan dener misiniz. Bencr gene turkiye internet cikisi ile oynuyorlar
Benzer sorun bende de var. Genellikle telefondan bağlanıyorum. Kimi zaman wifi ile kimi zaman 3g ile. Her ikisinde de bir bağlantıya tıkladığımda bekletiyor. Bekleme esnasında tekrar tıklarsam çat diye açabiliyor. Başka hiçbir sitede karşılaşmadığım bir durum
yanlız değiliz :)
http://www.techturkey.com/forum/7478785-post918.html