Dns sorunu gibi geldi arkadasin anlattığı
Printable View
Dns sorunu gibi geldi arkadasin anlattığı
Abi sosyal medyada olduğu gibi burda da nick yazıldıktan sonra karşı tarafa bildirim gitmesini sağlayacak birşey yapsak çok güzel olur..
Örneğin instagramda ''@'' işaretinden sonra yazılan isim karşı tarafa bildirim olarak gidiyor ya, bu tarz bişey yazarsak.. insanlar biri hakkında bişey konuşursa karşı taraf bundan habersiz kalmaz..
Sorunlara veya sorulara karşı kişiler daha çabuk konuya ulaşr
Ya da bizim gönderimiz alıntı yapıldığında, pm gelmiş gibi bi bildirim olsa iyi olur abi bence ;)
1mbit download hızı 10mbit internet hızı yaklaşık ;)
normal olan bir şey yok.
yoğun saatlerde yine yapıyor fakat geçtiğimiz günlerde bahsettiğimiz yavaşlıkta değil bu arada Ozan abi.
o ara yazdığımız şekildeki sorun telefondan wifi olmadan girince de aynı durumdaydı, yani dns ile alakalı bir şey değil bence.
bu arada tel hattım turkcell.
selam,
Website speed test
genel olarak burdan test ettim, ama su da var..
bu sorun oldugunda bir comand prompt atip bizim siteye ping atar misin.
google search bekletiyor olabilir yada yukaridaki banner flash sanirim o bekletebilir, browser degistirip dener misin?
Ozan abi sorundan bahsetmiştim bende.Farklı tarayıcılarda da aynı sıkıntı var.
Şu an bir sıkıntı yok gerçi.
hata sebeplerinden birini buldum.
budasepete.com banneri siteye ulaşamıyor, site bekliyor..
bugün iyi abi gayet.
Dün de üstteki mesajı yazdığım sırada çok iyiydi, yaklaşık 1,5 saat sonra biraz yavaşlar gibi oldu tekrar kendine geldi diyebilirim ama bugün sıkıntısızdı her saat diliminde saat 17 itibari ile.
kesinlikle alıntı yapıldığında bildirim ve profile tıklayınca son yazdığımız 5 konuyu görmemiz gerekli diye düşünüyorum ek olarak like eklentisi de kurulmalı şu gereksiz postlardan kurtulur db yide bi nevi rahatlatırız diye düşünmekteyim
Kendi adına tıkla aşağıda online üyelerden, mesajlarına bak son 5 konuyu öyle görebilirsin.
Alıntı yaptığınız konulara da çok merak ediyorsanız abone olabilirsiniz.
Like değil de eskiden proje bölümünde olduğu gibi Teşekkür butonu geri gelse 1-2 bölümde çok iyi olur aslında.
Satılıklar bölümündeki açtığım konuyu editleyemiyorum.
Fiyatları,görsellerini ve sattıklarımı çıkarmak adına editleme ilk mesaja yapılmamaktadır.
Açtığım konuya 3. Sayfada ek fotolar koydum fakat bunu konumun ilk msj ını değiştirip yazamıyorum 3. Sayfadan günceldir diye sorunmu var yoksa değiştimi bu özellik
http://www.techturkey.com/forum/site...rilmistir.html
İkinizin de sorusunun cevabı burada.
Artık öyle bi dünya yok yani sağol usta bilgi için ;)
"Söz uçar, yazı kalır" deyişi en büyük gerekçe çünkü, biraz derin düşününce neden kaldırıldığı anlaşılabilir sanırım.
Leventciğim,
Türkiye'de servis sağlayıcının verdiği hizmet atıyorum 8 Mbit internet hızı aynı zamanda download hızıdır. Eğer servis Adsl ise 8Mbit hızında dosya download edersin, 2 Mbit hızda dosya upload edersin.
1 Byte = 8 bittir. Yani 10 Mbit internet hızın varsa saniyede 1,25 Mbyte indirirsin. Bit ile Byte karıştırılır hep. Yukarıdaki cümle biraz eksik olmuş. Kavramlar karışmış.
Saygılar..