User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
69 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: notebook tercihi?

siR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiç fazla para vermeye fantazi yaratmaya gerek yok .. ilk linkteki ürün güzel.. klavye ergonamisi iyi gördügüm kadarıyla .. yakından incele derim .. fiyatıda güzl ..
    Anıl Atabey

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burak_skry Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    toshiba seçeneği tamamen ortadan kalktı şuan packard asus ve sony var potada
    sony i de geç

asus N53 alırsan dha uzun süre başka bi cihaz almazsın

ki N53 unde yenileri gelicek işlemci ve ekran kartı yükseltilmiş olarak

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski nesil olanlarıda ısınıyor merak etmeyin Isınma performansı açısından bakacak olursak en iyi sony vaio diyorlar.Benim pc de bütün gün açık olduğu için ısınma sorunundan dolayı bende vaio ya geçiş yapmak istiyorum ama , vaioda çok naif , çıtkırıldım duruyor yahu
    üstünden tır geçse bozulmuyo vaiolar uyguna bulabiliyosanız alın ölene kdr çalışır

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    packerd belle destech bılısım bakmıyor.samsunglara destech bılısım bakıyor

packerd bellere koyuncu ıstanbul bakıyor yurtıcı kargo ıle ucretsız yollama ımkanı saglıyor sadece

notebook alıcaksanız packerd bell samsung acer hp uzak durun

butce ıyıyse sony asus dell sıralamanız bu sekılde olsun

toshıbada su sekılde servısde sıkıntı yasıyabılırsınız bataryasına 1 yıl garantı uygulaması yapıyor kafasına göre halbukısı sanayı bakanlıgı garantı belgesı onayında bu sekılde bır ıbare bulunmuyor servısı sıkıntı ve problemlıdır

keza sony nınde servısı problemlıdır fakat cıhaz saglam herhangı bır sorunu kolay kolay cıkmıyor

servıs konusunda asus ıyıdır
    1 sene yine iyimser bir garantiymiş, piller zamanla bozuluyor hiç çalışmasa bile; garantiye alan firmalar varsa takdir etmek lazım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TheAce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 sene yine iyimser bir garantiymiş, piller zamanla bozuluyor hiç çalışmasa bile; garantiye alan firmalar varsa takdir etmek lazım...
    yasal olarak pil sarj aleti vs hepsi 2 yıl garantili ama firmalar yan çiziyor genelde

pile kullanıcı hatası diyip geçiyorlar çoğu zaman

bi HP telefonda aradığınızda eskisini almadan hem pil hemde sarj aleti gonderiyor oda eski kotu servis ve sorunlu cihazları yüzünden kaybettiği pazar payını geri alma çabasından dolayı

135
    ├┼┼╕
    246R

burak_skry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i7 işlemci olsun istiyorum asusun çoğu i5 bir model var n53sv asus oda 2630qm işlemci 4 gb ram 500 gb sabit disk 1 gb ekran kartı gt540m ekran kartı wxga monitör.packard bell ise i7 işlemci 2670qm işlemci 8 gb ram 750 gb sabit disk 2 gb ekran kartı gt570m ekran artı led monitör.kağıt üzerinde packard daha üstün burda olay kullanım servis ısınma ses ve sağlamlık işine kalıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ısınma sorunu aşağı yukarı yeni cihazların hiçbirinde yok ısınırlar ama normal çalışma sıcaklıklarına kadar aşırı sıcaklık olmaz

tabi yatağınızda kucağınızda veya koltuk vs gibi yerlerde kullanırsanız ozaman durum değişir

p.bell in kasa tasarımı falan çok güzel ama ses sistemi kotudur yani ses çıkmaz

N53 te ise SVolan değil SN kodu ile devam edenlere bak

N53SN diye başlayanlarda ekran kartı 2gb GT550 olarak gelir ve ayrıca ekran hd(1366x768) değil fullhd (1920x1080)gelir

ayrıca hp nin yeni dv6 beatsaudio seriside iyidir

135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben ses çıkması dediğim olay makina zarul zurul ötmesin yoksa ses çıkışı çok mühim değil 2+1e bağlıyorum genelde n53snler stokta yok baktım fiyat olarak packardla aynılar ama hd olması artısı olmuş asusun.

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TheAce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 yıl garantı vermek zorundular ne olursa olsun fatura tarıhınden sonra 1 yıl 364 uncu gunu olsun pıl arızalıysa degıstırmek zorunda sanayı bakanlıgına garantı belgelerı ıcın beyan edılen maddelerde 2 yıl yazmakda ve o kurala uymak zorundalar
    et giren yere dert girmez.

ERkut 205 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. Seçim pc hem fiyat hemde performans olarak güzel... Hertürlü işini rahatlık ile görebileceğin bir makine...Alış amacına göre değişir fakat her yıl tekneloji ilerliyor ve 3-4 sene sonunda son çıkanın oldukça gerisinde kaldığınıda düşünür isek markanın ne olacağı işin aslı pek 1. etken olmamalı...
    Ama işim sadece internete girmek,film izlemek müzik dinlemek vs.. gibi diyorsan daha ucuza da bu işleri görebileceğin pc ler mevcut...
    //// PEUGEOT SPORT
    Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market

Hamster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Asus bence basinizi agritmayacak bir bilgisayar.Gercekten de sessiz ve isinma problemi olmayan bir laptop,ben yeni aldim pesin 1461 TL,taksitli 1568TL. Teknosa fiyati.Linkden de inceleyebilirsiniz.
    ASUS A53SJ-SX281R NOTEBOOK - Teknosa Alışveriş Sitesi
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vatana giittim bugün packardı canlı görmek için 2 mağazada da yoktu biyerde bana illa hp dv6 önerdiler çok üsteledi satıcı arkadaş ama aklımı çelemedi kaçtım hemen..diğer mağazada packard alın dedi illa ama ürün mağazada yoktu şuan kampanya olduğu içinde getirtme şansımız yok yarın kampanya biticek ozaman getirebilirz ancak dediler ama tabi kampanyanın bitmesi işime gelmiyor.şimdi net üzerinden alıcam sanırım.son kararım packard oldu şuan için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuya bi guncel msj atayim aradan 1 ay gecti hala karar veremedim malesef

suan kafama yatan 2 urun var biri hp dv6 6115st i7 2630qm islemcili ATI Mobility Radeon HD 6770M ekran karti 1 gb hafizali cozunurlugu 1366x768 digeride asus n55sf oda i7 fakat bunda 2670qm islemci var ekran karti nvidia gt555m 2 gb ekran karti hafizasi ve 1920x1080 cozunurluk var.aradaki fiyat farki 400 tl gibi bir rakam asus daha pahali.sizce bu ozellik farklari asusun tercih sebebi olurmu bu haftasonu kesin alicam ondan son bir bilgi alayim dedim.hpdeki amd ekran karti sikinti yapabilir dediler.asus ve hp arasindaki saglamlik ve teknik servis destegi ve yipranma suresi aradaki 400 lira kadar farkettirirmi acaba.bu arada notebooklarin bu yazdiklarim disindaki butun ozellikleri ayni.birde son olarak acaba packard bellde israrmi etsem nekadar kasasinin kahverenginden nefret etsemde onunda ozelliklari bunlarla ayni.
    VATAN COMPUTER - ASUS - N55SF CORE İ7 2670QM-2.2GHZ-8GB DDR3-750GB-15.6"-DVDRWBR-2GB GT555M-CAM-BT-W7PRE - Notebook
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-T...y=_NOTEBOOK63#
    VATAN COMPUTER - PACKARD BELL - TSX66 CORE İ7 2670QM -2.2GHZ-8GB DDR3-750GB-15.6"-DVDRW-2GB GT540M-CAM-BT-W7PRE - Notebook

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuya bi guncel msj atayim aradan 1 ay gecti hala karar veremedim malesef

suan kafama yatan 2 urun var biri hp dv6 6115st i7 2630qm islemcili ATI Mobility Radeon HD 6770M ekran karti 1 gb hafizali cozunurlugu 1366x768 digeride asus n55sf oda i7 fakat bunda 2670qm islemci var ekran karti nvidia gt555m 2 gb ekran karti hafizasi ve 1920x1080 cozunurluk var.aradaki fiyat farki 400 tl gibi bir rakam asus daha pahali.sizce bu ozellik farklari asusun tercih sebebi olurmu bu haftasonu kesin alicam ondan son bir bilgi alayim dedim.hpdeki amd ekran karti sikinti yapabilir dediler.asus ve hp arasindaki saglamlik ve teknik servis destegi ve yipranma suresi aradaki 400 lira kadar farkettirirmi acaba.bu arada notebooklarin bu yazdiklarim disindaki butun ozellikleri ayni.birde son olarak acaba packard bellde israrmi etsem nekadar kasasinin kahverenginden nefret etsemde onunda ozelliklari bunlarla ayni.
    VATAN COMPUTER - ASUS - N55SF CORE İ7 2670QM-2.2GHZ-8GB DDR3-750GB-15.6"-DVDRWBR-2GB GT555M-CAM-BT-W7PRE - Notebook
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-T...y=_NOTEBOOK63#
    VATAN COMPUTER - PACKARD BELL - TSX66 CORE İ7 2670QM -2.2GHZ-8GB DDR3-750GB-15.6"-DVDRW-2GB GT540M-CAM-BT-W7PRE - Notebook

Sebring - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su anda 2005 senesinde alinmis Asus ile yaziyorum.Daha da birsey demiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiç düşünmeden N55 alın

kututan çıkan sub ile iyide ses veriyor

ekranı mat full hd ve oyun performansı çok çok iyi bir cihaz

ben çok beğendim herhangi bir cihazla karşılaştırılamayacak kadar farklı diye düşünüyorum

135
    ├┼┼╕
    246R

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün bi ürün kataloğunda gördüm 4gb ram 320 gb harddisk 1gb ekran kartı 15.6' led aydınlatmalı ekran falan pek anlamam ama özellikleri bayağı iyi gözüken bir samsung laptop vardı 499 liraya.1500 liranın üstünü çizmişler fiyatta bayağı iddialı geldi nedir acaba.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hp 1900 tl asus suan vatanda 2300 kusur aradaki 400 tl beni dusuduruyor ps3um var bilgisayarda oyun konusu beni cok cekmiyor hani suan oynarim diyorum ama 3 gun sonra sikilir birakirim buyuk ihtimal ps3te bile bi sure sonra sikiyor.agirlikli olarak internet kullanimim olucak film ve oyun biraz 2. planda hani 400 lira ondan beni dusunduruyor.bu yuzden performans ve bilesenleri disinda asus hp arasinda servis, ariza ve dayaniklilik soz konusu olunca asus 400 lira artiyi hakkeder mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _FrKn_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün bi ürün kataloğunda gördüm 4gb ram 320 gb harddisk 1gb ekran kartı 15.6' led aydınlatmalı ekran falan pek anlamam ama özellikleri bayağı iyi gözüken bir samsung laptop vardı 499 liraya.1500 liranın üstünü çizmişler fiyatta bayağı iddialı geldi nedir acaba.

arkadasim teknosada calisiyor bugun arayip sordum o urunden magazada 7 adet var ve kapida 25 kisi var yarin sabahi bekleyen dedi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)