hiç fazla para vermeye fantazi yaratmaya gerek yok .. ilk linkteki ürün güzel.. klavye ergonamisi iyi gördügüm kadarıyla .. yakından incele derim .. fiyatıda güzl ..
hiç fazla para vermeye fantazi yaratmaya gerek yok .. ilk linkteki ürün güzel.. klavye ergonamisi iyi gördügüm kadarıyla .. yakından incele derim .. fiyatıda güzl ..
Anıl Atabey
yasal olarak pil sarj aleti vs hepsi 2 yıl garantili ama firmalar yan çiziyor genelde
pile kullanıcı hatası diyip geçiyorlar çoğu zaman
bi HP telefonda aradığınızda eskisini almadan hem pil hemde sarj aleti gonderiyor oda eski kotu servis ve sorunlu cihazları yüzünden kaybettiği pazar payını geri alma çabasından dolayı
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
i7 işlemci olsun istiyorum asusun çoğu i5 bir model var n53sv asus oda 2630qm işlemci 4 gb ram 500 gb sabit disk 1 gb ekran kartı gt540m ekran kartı wxga monitör.packard bell ise i7 işlemci 2670qm işlemci 8 gb ram 750 gb sabit disk 2 gb ekran kartı gt570m ekran artı led monitör.kağıt üzerinde packard daha üstün burda olay kullanım servis ısınma ses ve sağlamlık işine kalıyor.
ısınma sorunu aşağı yukarı yeni cihazların hiçbirinde yok ısınırlar ama normal çalışma sıcaklıklarına kadar aşırı sıcaklık olmaz
tabi yatağınızda kucağınızda veya koltuk vs gibi yerlerde kullanırsanız ozaman durum değişir![]()
p.bell in kasa tasarımı falan çok güzel ama ses sistemi kotudur yani ses çıkmaz
N53 te ise SVolan değil SN kodu ile devam edenlere bak
N53SN diye başlayanlarda ekran kartı 2gb GT550 olarak gelir ve ayrıca ekran hd(1366x768) değil fullhd (1920x1080)gelir
ayrıca hp nin yeni dv6 beatsaudio seriside iyidir
135
├┼┼╕
246R
ben ses çıkması dediğim olay makina zarul zurul ötmesin yoksa ses çıkışı çok mühim değil 2+1e bağlıyorum genelden53snler stokta yok baktım fiyat olarak packardla aynılar ama hd olması artısı olmuş asusun.
1. Seçim pc hem fiyat hemde performans olarak güzel... Hertürlü işini rahatlık ile görebileceğin bir makine...Alış amacına göre değişir fakat her yıl tekneloji ilerliyor ve 3-4 sene sonunda son çıkanın oldukça gerisinde kaldığınıda düşünür isek markanın ne olacağı işin aslı pek 1. etken olmamalı...
Ama işim sadece internete girmek,film izlemek müzik dinlemek vs.. gibi diyorsan daha ucuza da bu işleri görebileceğin pc ler mevcut...
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
Asus bence basinizi agritmayacak bir bilgisayar.Gercekten de sessiz ve isinma problemi olmayan bir laptop,ben yeni aldim pesin 1461 TL,taksitli 1568TL. Teknosa fiyati.Linkden de inceleyebilirsiniz.
ASUS A53SJ-SX281R NOTEBOOK - Teknosa Alışveriş Sitesi
[SIGPIC][/SIGPIC]
vatana giittim bugün packardı canlı görmek için 2 mağazada da yoktu biyerde bana illa hp dv6 önerdiler çok üsteledi satıcı arkadaş ama aklımı çelemedi kaçtım hemen..diğer mağazada packard alın dedi illa ama ürün mağazada yoktu şuan kampanya olduğu içinde getirtme şansımız yok yarın kampanya biticek ozaman getirebilirz ancak dediler ama tabi kampanyanın bitmesi işime gelmiyor.şimdi net üzerinden alıcam sanırım.son kararım packard oldu şuan için![]()
konuya bi guncel msj atayim aradan 1 ay gecti hala karar veremedim malesef
suan kafama yatan 2 urun var biri hp dv6 6115st i7 2630qm islemcili ATI Mobility Radeon HD 6770M ekran karti 1 gb hafizali cozunurlugu 1366x768 digeride asus n55sf oda i7 fakat bunda 2670qm islemci var ekran karti nvidia gt555m 2 gb ekran karti hafizasi ve 1920x1080 cozunurluk var.aradaki fiyat farki 400 tl gibi bir rakam asus daha pahali.sizce bu ozellik farklari asusun tercih sebebi olurmu bu haftasonu kesin alicam ondan son bir bilgi alayim dedim.hpdeki amd ekran karti sikinti yapabilir dediler.asus ve hp arasindaki saglamlik ve teknik servis destegi ve yipranma suresi aradaki 400 lira kadar farkettirirmi acaba.bu arada notebooklarin bu yazdiklarim disindaki butun ozellikleri ayni.birde son olarak acaba packard bellde israrmi etsem nekadar kasasinin kahverenginden nefret etsemde onunda ozelliklari bunlarla ayni.
VATAN COMPUTER - ASUS - N55SF CORE İ7 2670QM-2.2GHZ-8GB DDR3-750GB-15.6"-DVDRWBR-2GB GT555M-CAM-BT-W7PRE - Notebook
http://www.teknosa.com/Cultures/tr-T...y=_NOTEBOOK63#
VATAN COMPUTER - PACKARD BELL - TSX66 CORE İ7 2670QM -2.2GHZ-8GB DDR3-750GB-15.6"-DVDRW-2GB GT540M-CAM-BT-W7PRE - Notebook
konuya bi guncel msj atayim aradan 1 ay gecti hala karar veremedim malesef
suan kafama yatan 2 urun var biri hp dv6 6115st i7 2630qm islemcili ATI Mobility Radeon HD 6770M ekran karti 1 gb hafizali cozunurlugu 1366x768 digeride asus n55sf oda i7 fakat bunda 2670qm islemci var ekran karti nvidia gt555m 2 gb ekran karti hafizasi ve 1920x1080 cozunurluk var.aradaki fiyat farki 400 tl gibi bir rakam asus daha pahali.sizce bu ozellik farklari asusun tercih sebebi olurmu bu haftasonu kesin alicam ondan son bir bilgi alayim dedim.hpdeki amd ekran karti sikinti yapabilir dediler.asus ve hp arasindaki saglamlik ve teknik servis destegi ve yipranma suresi aradaki 400 lira kadar farkettirirmi acaba.bu arada notebooklarin bu yazdiklarim disindaki butun ozellikleri ayni.birde son olarak acaba packard bellde israrmi etsem nekadar kasasinin kahverenginden nefret etsemde onunda ozelliklari bunlarla ayni.
VATAN COMPUTER - ASUS - N55SF CORE İ7 2670QM-2.2GHZ-8GB DDR3-750GB-15.6"-DVDRWBR-2GB GT555M-CAM-BT-W7PRE - Notebook
http://www.teknosa.com/Cultures/tr-T...y=_NOTEBOOK63#
VATAN COMPUTER - PACKARD BELL - TSX66 CORE İ7 2670QM -2.2GHZ-8GB DDR3-750GB-15.6"-DVDRW-2GB GT540M-CAM-BT-W7PRE - Notebook
hiç düşünmeden N55 alın
kututan çıkan sub ile iyide ses veriyor
ekranı mat full hd ve oyun performansı çok çok iyi bir cihaz
ben çok beğendim herhangi bir cihazla karşılaştırılamayacak kadar farklı diye düşünüyorum
135
├┼┼╕
246R
bugün bi ürün kataloğunda gördüm 4gb ram 320 gb harddisk 1gb ekran kartı 15.6' led aydınlatmalı ekran falan pek anlamam ama özellikleri bayağı iyi gözüken bir samsung laptop vardı 499 liraya.1500 liranın üstünü çizmişler fiyatta bayağı iddialı geldinedir acaba.
hp 1900 tl asus suan vatanda 2300 kusur aradaki 400 tl beni dusuduruyor ps3um var bilgisayarda oyun konusu beni cok cekmiyor hani suan oynarim diyorum ama 3 gun sonra sikilir birakirim buyuk ihtimal ps3te bile bi sure sonra sikiyor.agirlikli olarak internet kullanimim olucak film ve oyun biraz 2. planda hani 400 lira ondan beni dusunduruyor.bu yuzden performans ve bilesenleri disinda asus hp arasinda servis, ariza ve dayaniklilik soz konusu olunca asus 400 lira artiyi hakkeder mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)