Yanlış girildiğinde sorun olmuyorsa deneyinNasıl olsa 4 haneli
![]()
Yanlış girildiğinde sorun olmuyorsa deneyinNasıl olsa 4 haneli
![]()
...
şase numarasındaki kafadan bi kaç rakam göstermeden yazılıyor,eğer blaupunkt ise bana şase numarasını vermen yeterli kamer bende programı var.gerçi seat olmayabilir ama fiat,alfa gibi araçları halledebilyyorum
kamer valla para olayı biraz çenene biraz karşı tarafın insanlığına kalmış, bizi gayet sıcak karşıladılar çaylarını içtik sohbet ettik 15dk da işimizi hallettiler o gün saolsunlar
bu arada teypteki numarayı alıp almanya ile irtibata geçip pc üzerinden sistemden kodu aldıklarını söylemişlerdi serviste.
kamer hüseyin şimşek'in numarası var sende dimi. double falan ugraşma. şimşeklerin kendi arabasında bi tane orjinal bora teybi var. double kadar boyutu. ama orjinal vw teybi. mp3te çalıyor. git al onu fiyatı da cok güzel.
serviste değişmedi mi baskı balata? söylemediniz akuyu sökecez diye başla, baktın olmadı teybim çalışmıyor istanbulu arayacam şikayet edecem diye felan taciz et... dene yani, kavga edin bi sonra dost olursunuz servisle
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
yoo sorun olmuoda 9999 tane kombınasyon var
yok baska bı markaydı.bakar yazarım yarın saolasın yardım ıcın
dostum adanada ole yardımsever servis daha gormedım hepsı bırbırınden serefsız.hele honda hayattan sogutur adamı.o yuzden servise bulasmadan cozmeye calısıom11
kardeş degısırsem duble alırım yaw.ole orj sokup orj takmam yanı
yok abı servıste degısmedı yoksa sıkıntı yaratırdımda.zaten balatada sorun oldu gerı vıtesten cıkmıyor araba 2 elle cekıom anasını sorunsuz arabam olmadı be
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)