Geçmiş olsun, çok kötü bir alış veriş olmuş.
Printable View
Geçmiş olsun, çok kötü bir alış veriş olmuş.
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun..
Ama aracı zaten beğenmemişsiniz ilk gördüğünüzde.Keşke başka ustalara/servislere de gösterseymişsiniz..
Aldığınız mal ikinci el olmasa;1 hafta içinde sorgusuz sualsiz malı iade etme hakkınız ama ikinci elde böyle bir durum da söz konusu değil..
Geçmiş olsun..
Bu kadar sorun var iken çiçek gibi, tıkır tıkır demek pek olmamış. Baskı balatanın markasının da exedy olarak söylenip valeo çıkması enteresan olmuş. Diğer tarafı da dinleyelim bakalım ne söylenecek.
Suan telefondan yaziyorum hic cevap veremeyecegim bise yok kimseye buyu yapmadim kandirmadim.10.250 ye o arabayi aldin gittin baktin bakistirduin.misafirim oldun karsiladim zorla satmadim.inancli abdestli namazli birisin bunlar yanlis seyler.benden buyuk insansin neyi aradinda soylemedim yardimci olmadin,radara gittin yaptirmadimmi yardimci olmadimmi ne aradin ne sordun.senin ustan seni sikmeye kalknis haberin yok.sana dedimki motorada sanzumanada kefilim bisr olursa ara abi yardimci olurum diye
aracın fotoğraflarını konusunu vs görmüştüm çok temiz oldugu söyleniyordu her yerde tavsiye ediliyordu herkese.. üzücü bir durum.. araç sahibi gerekli açıklamayı yapar inşallah..
ilginç bi durum herkes haklıyım diyo valla...
Keşke ama keşke baktırsaydınız araca :(
Gerçekten çok üzücü bir durum olmuş. Allah kimseye yaşatmasın. :(
geçmiş olsun her iki tarafada umarım helalleşilir bu işin sonunda.
bu sitede maalesef bu var yakın arkadasların arabası heb cok duzgun diye lanse ediliyor birebir musteri oldugum bir aracta vardı burdan simdi isim vermeme gerek yok baktıgımda bildigin tursuydu
baktrmadan almamak lazım kimsenin sözune inanmadan
malesef böle ustalarda var aslında birde başka bir ustaya göstermek lazım aracı
adam demiş bişey olursa ara yardımcı olayım diye he bu olaylar olduktan sonra aramadıysanız suç bir yandanda sizindir.
eğer aradım ama telefonunu açmadı bana geri dönmedi dersenizde bu safer mkt arkadaştan şüphe duyarım ben
Hala motoruna şanzımanına kefilim diyor yaw. Conta yakmış motoru vermişsin. Debriyaj valeo çıkmış. Şanzımanda problem var. İnsanlık kalmamış kimsede.
anlamadım bıir konu var motora sajumana kefil olup motor yapılan bir araç nasıl su atar tek secenek vardir ya kapat çatladir pistona su karişir ya araç onceden haraet sorunu yasamışdır kapak yamukdur conta yakarsa bu nedemek anlamadım
onu gecdım exedy deniyor farklı çıkıyor bunuda analamıs değilim gerçekden şaka gibi kurban kesicekdim kesemiyorum diyor canım sıkıldı gercekden çok uzuldum ya
umarım en ucuz ,uygun yoldan halledersin aracını ihale sana kalmış belliki ...ne kadar muhattap bulabilcen bakalım kendine, inşallah madur olmazssın...
geçmiş olsun.