geçmiş olsun bu arada madem araca kefilsiniz aracı alanın maduriyetliğini karşılayın okadar şey ustayla ne alakası var
Printable View
geçmiş olsun bu arada madem araca kefilsiniz aracı alanın maduriyetliğini karşılayın okadar şey ustayla ne alakası var
bir kefillik varsa eğer Evrenoz abininde dediği gibi, karşı tarafın mağduriyeti giderilmeye calısılır.. adana uzak mesafe fakat en azından bir şekilde yardımcı olunması gerek diye düşünüyorum..
Baskı balata olayı gerçekten üzücü olmuş, hadi motor sağlamdı iyidi güzeldide, exedy diye valeo yu da bile bile satın almazki bir insan..
yazmıyacaktım ama dayanamadım. adana ekibinde bi sıkıntı var mal satma konusunda..
daha önce benimde bu gruptan bir arkadaşla alışverişim oldu takas yaptık ürünleri. direksiyon göbeği ve lip takası yaptık. integra için dendi özellikle sordum uyarmı diye uyar integradan söktük dendi neyse malzemeleri takasladık geldi göbek baktım 92-95 civic yazıyor taktım olmadı büyük geldi. attım bagaja halen duruyor.. arayıp söylemedim bile uymadı diye. sonra istanbuldan bi tane daha almak zorunda kaldım saolsun jdm-vti yolladı verdim parasını cuk diye oldu göbek. 20-30 liralık malzeme sorun değil benim büyük bi mebla değil anlatmak istediğim adanalı arkadaşların bu sorunu mal olmuyosa olmuyo dersin. ha belki gerçekten integradan sökmüştür 91 kasadır.. benim araç 92 kasa oldugugundan farklıdır orasını bilemiyorum.. benim için sorun yok şu anda kendim için yazmadım bunları arkadaşın başına gelen olaydan dolayı yazma hissi doğdu içime..
mkt nickli arkadaş ve o gruptaki arkadaşlar bu işin içindeler araba yapıyolar alıyolar satıyolar motor kulaklarından, şanzımandan, debriyaj'dan haberi olmaması gibi durum olacagını sanmıyorum.
veya ne amaçla şöyle güzel böyle güzel dendi onuda bilemiyorum.
civelek ve mkt ne konuştu yüz yüze onuda tam olarak bilemiyoruz yazılanlara göre yorum yapabiliriz sadece...
ve kim integra arıyorsa o konuda illaki bu teg için birsürü övgü dolu mesajlar yazılıyordu..
bende integra aldım hiçbişeyine bakmadan kimseye baktırmadan kaputu bile açmadım. sadece parayı verdim arabayı aldım.. birsürü eksiği vardı kendim yaptırdım para harcadım.. aldıgım kişi tanıdık olmasına ragmen şöyle böyle demedim..
şonuç olarak aracın sorunsuz olarak söylenen kısımlarının satıcı arkadaş tarafından yaptırılması gerekli bence..
ben arabamı satıcam ama araç hafta bi kez filan bi stop ediyo bi 5 dk filan çalışmıyor bunu çözmeye uğraşıyorum bi aydır usta usta geziyorum ki kulaklarım çınlamasın diye. Yaptırmadan satmam içim rahat etmez. Olay biraz da insanın içinin rahat etmesiyle ilgili. Anladığım kadarıyla turşu bile denmicek bi araba masrafsız diye satılmış. Burda satan kadar olmasada alanında ciddi suçu var sen ta adanaya gidiyosun o araç bi ustaya göstermeden bi lifte kaldırmadan alınırmı?
çok geçmiş olsun okuyunca çok üzüldüm bende bi kaç arkadas tavsiyesi üzerine gitmiştim baska sehire bana kapora ile 500 tl ye mal oldu ama aracı almadım böyle seyler yasıcagım icin bi yerinden cıkar nasılsa Allaha havale edip gectim . Bu arada çocugunuza acil şifalar.
Diğer tarafı dinliycek bi durum yok.Aracın bozuk olmayan yeri yokmuş ?Kefilim dediği için almış integrayı adam.İnsanların lafına güvenemiycekmiyiz?3 kuruş için kuldan beddua yediğinize değdimi?İnsanlar o paraları kolay kazanmıyo ve üstüne böyle kazık yiyince(afedersiniz bunun adı kazık yemektir)yediremez insan kendine..Ayıptır tarafsız olarak söylüyorum aracının o kadar arkasındaysan geri alırsın yada masraflarını ödersin bu kadar basit.
ilk defa forumda bi alışverişin mutsuz sonuçlandığını gördüm
çok geçmiş olsun inş sorunlar çözülür
arkadaşlar yanlıs anlamayın ama görmediğiniz bilmediğiniz arabayı site üzerinden görüp iki muhabbet edip bu adamın arabası on numaradır diyip yüzlerce km mesafedeki arabaları başkasına tavsiye etmeyin. bu olay için yazmıyorm mkt da üstüne alınmasın ciddi anlamda bazı arabalar olyor adamın biliyorz nasıl arabası oldugunu ama kanka olmslar forum üstünden yazyolar ooo araba kral araba king.... kendinize istemediğiniz şeyi başkasına yapılmasına vesile olmayın...
bu arad cocugunuz tez zamanda sağlıgına kavusur çok geçmiş olsun.
dırek gerı ver
çokca mutsuz sonuclanan alışverişler varda, böyle büyük mevzular değil, mesela arkadasın direksiyon göbeği olayı gibi.. bende zamanında bir amfi bir bas almıştım ankaradan gelmişti, bas bozuk cıkmıstı pörtlüyordu yani.. öyle, attım çöpe gitti, bu adamı arasam kardeşim basın bozuk desem ne diyecek.. yada birşey dese ben ne yapacam 100 liralık basın davasınımı güdecem dedim ses cıkarmadım
geçmiş olsun, forumdan olmasa da ben de bir araba kazığı yedim acısını bilirim, en baştan komple reset vti topladım bir arkadaş sayesinde. çok şükür ben satarsam arkamdan bunları duymayacağımı umuyorum..
+1 aynen katılıyorum ,
aracımı sattıgım arkadaş (polo), arabayla beraber beni de araştırmış Alllah razı olsun kime sorduysa hakkımda çok iyi şeyler söylemişler kimlere sordugunu bilmiyorum ama yine de arabayı teslim ederken bir sıkıntı problem olursa ara hemen paranı gönderip arabayı geri alırım ya da arabayı vermek istemezsen magduriyetini gideririm diye özellikle belirttim
Çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm..:( Para kolay kazanılmıyuor sonuçta yalan sölemek en büyük terbiyesizliktir..Ve bunun arakasında durulması gerekir..bayram üstü olana bak yaa :(
Aracın geri verilip tamirinin yapılıp takrardan alan arkadaşa geri verilmesi gerekmektedir..Madem kefill
telefon konuşması noldu aceba,
alıcıda, satıcı online şuan
telefon konuşmamız yeni bitti mkt aradı suçlu duruma düştük önce tel ile arayıp bi haber verseydin dedi konuyu açmadan. tmm ben suçluyum ozmn kapakta çatlak olmayacağını benim yaptırdığım hararet sonucu bu olayın oldugunu sanzımandan kesinlikle haberi olmadığını baskı balatanın dış kısmındaki muhafazada valeo yazdıgının içinin exedy oldugunu söyledi. herşeyi geçtim ilk fırsatta arabayı radara götürmemi söyledi herşey için yardımcı olacagınıda bende şimdi öyle yapıcam. sonucu paylasıcam onu aramadan konuyu açtığımız içinde hatalı olduğumu söyledi ok tmm ozmn konu kilitlensin adminlerden ricam. servise girdikten sonra ve duruma göre ben burdan paylaşıcam.
inşallah güzel sonuçlanır bayram öncesi iki taraf adına da
harareti sizmi yaptırdınız pes?