User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
45 sonuçtan 39 ile 45 arası

Konu: Radar Noktaları ve Cezaları!

BaybuRtlu69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selektör yapıpta ceza yiyen insanda çok azdır sanırım.

Hatta herkesin 'Selektör yaparak' birbirlerini uyarması, güzel bir dayanışma değil mi ? Cezadan kurtulmak..

tamam yavaş gidilir ama her zamanda aracı belli sınırlarda kullanamıyor insan. acil bir işi oluyor vs bir çok şey. ki istanbul trafiğinde ilerlemekte güç ama belli başlı yerlerde sınır filan tanımak istemiyor. Altındaki aracıda görmek istiyor.

Selektör işindede ceza filan olayı, sıkca rastlanan birşey değil. Selektör işini trafikte olanlar kulalnmalı gördüğü yerde radarı, karşı taraftan geleni uyarmalı... İnsanlık öldü mü ?
    Emre Kalkan

BaybuRtlu69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    edit: bayburtlu sen bi video yaapacam demiştin typerlara noldu o video?
    Üzerinden 1 sene geçti cidden, Uzun bir süre forumlardan uzak kaldım bazı skıntılar yüzünden hiç birşeyle ilgilenememiştim. Pc de virüs yiyince kurtaramamıştım resimleri filan. Birşeyler denemeyede başlamıştım o zamanlar fakat, yayınlamadan emekler boşa gitti malsef müdür.

* İstanbul - Kaynaşlı (bolu) otobanında Burger king var üst geçitte kurulmuş olarak, onun yakın çevresinde gezici radar bulunuyormuş genellikle Bilginiz olsun.
    Emre Kalkan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaybuRtlu69 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selektör yapıpta ceza yiyen insanda çok azdır sanırım.

Hatta herkesin 'Selektör yaparak' birbirlerini uyarması, güzel bir dayanışma değil mi ? Cezadan kurtulmak..

tamam yavaş gidilir ama her zamanda aracı belli sınırlarda kullanamıyor insan. acil bir işi oluyor vs bir çok şey. ki istanbul trafiğinde ilerlemekte güç ama belli başlı yerlerde sınır filan tanımak istemiyor. Altındaki aracıda görmek istiyor.

Selektör işindede ceza filan olayı, sıkca rastlanan birşey değil. Selektör işini trafikte olanlar kulalnmalı gördüğü yerde radarı, karşı taraftan geleni uyarmalı... İnsanlık öldü mü ?
    Neden biliyor musun ceza.. Devleti zarara uğratıyorsun..
    Kanunları hala yorumluyorsunuz.. Yorum yok?

Çok net.. Radar yerlerini yolda, internette, yazılı ve görsel basında, nerede olursa olsun ifşa etmek SUÇTUR..

Gayet açık yazıyorum oysaki??

zafer_0403 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim bi sorum olucak bugün ankarada ümitköyden aşti istikametine doğru giderken biraz acelem vardı ve biraz bastım 70 lik yer ben 160 civarı radarın yanından geçerken farkettim. Radarı geçtikten sonra tabi bir yusuf sardı yoldan tarlaya girdim yolu uzataran polislere görünmeden başka bir yoldan gittim sizce ceza eve gelirmi yoksa polisin beni durdurmasımı lazımdı. Yani radar anonsundan beni söylediğinde benim gelmediğimi farkederlerse uğraşırlarmı yoksa hiç ilgilenmezlermi

Durango - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Havalimanı-Yeşilköy'e bağlanan yolda ileride sağ tarafta park halinde lacivert bir Ford Connect gördüm mü asılın frenlere

enginetune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankaradaki arkadaşlara

1) Konya yolundan gölbaşına doğru giderken mobeseleri geçtiğinizde kamyonlar için yapılmış iç cepte hep radar var mobeseden geçtikten sonra basmayın
    2) İstanbul yolundan kazan a doğru giderken eryaman göksu parkı sapağına gelmeden virajda ters yönde radar var .. buraya dikkat hiçbir uyarı yok özellikle sabah saatlerinde
    3) Yine konya yolundan gölbaşını geçtikten sonra kolumanın olduğu rampada radar var
    4) Konya - Adana - Mersin istikametine giden arkadaşlar ş.koçhisar da bölge karakolunun önünde ekip otosonda radar var
    5) Eskişehir yolunda ümitköye gelmeden radar var ters yönde gri renk bir hyundai accent duruyor kendisi radardır dikkat
    6) son olarak bahçeli 7.cadde ye giren arkadaşlar yeni fark ettim emektar trafik polisinin yerine genç bir trafik polisi tayin edilmiş kılın önde gideni dikkat ..
    Etrafında olmasını istediğin kişiler, aslında senin kim olduğunu gösterir.”

Drift King: Do you know who I **, boy?
    Shawn Boswell: You're like the Justin Timberlake of Japan.

ali_utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mode Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstanbul-Ankara otobanı: ankara gişelere gelmeden 800m önce orta şeritte bej renk symbol duruyor (yeni kasa)

Ankara gölbaşı(konya yolu): ben ceza yediğimde renault europe vardı
    Antalya Akseki; Askeriyeyi geçtikten sonra Aksekiye doğru olan sağa virajın ardından düzlükte veya ters istikamette yine aynı virajda (bu sefer viraj sola doğru)

vsvs
    cumartesi günü dediğiniz yerde bende radara girdim.hala o europe var
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahmeti ben 3 boy geçiyorum ahmet aliye 2 boy geçiliyor ali veliyi 5 boy geçtiğine göre benim evo 8 im var

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)