ooo iyi bari cok sevindim :D
Printable View
ooo iyi bari cok sevindim :D
ama sadece istanbul icin demis lanet olsun ya :D
30 Haziran dogum gunum o gunde sınav var mayıs sonu kursa yazılsam 30 hazırandakı sınava gırebılırmıyım?
Aralıkta girecem büyük ihtimal ama şu okul işine kafam takıldı illa lise mezunumu olmak şart bizim lise bitmez yaa.
Hala aciklanmadi ygs de 2 milyon kisiyi 20 gunde okudular
14 Nisan 2012 Ehliyet sınav sonuçları açıklandı arkadaşlar... :)
Motor: 90
Trafik : 92
İlk Yardım : 93
Motor:90 Trafik:96 İlkyardim:93
Bugun kursla konustum direksiyon sinavi tarihi hakkinda bilgi gelmedi dedi
Direksiyon sınavı bana 11 mayıs olarak söylenmişti bende 14 nisan sınavından geçtim
edit: Arkadaşlar az önce kursla konuştum direksiyon sınavını bu cumartesi yani 5 mayıs 2012 tarihine almışlar :)
Bende mayıs 16 doğumluyum.Bugün yazılmaya gideceğim.Yanımda götürmem gereken neler?
Ben bugun tekrar konustum kursla izmirdeyim 25 mayis dedi direksiyona psikolojimi bozdu
ilden ile farkediyor sanırım ben cumartesi direksiyona gireceğim
hemen hemen tum postlar tek elle yazılmış belli:D
bu sınav adamda sivilce yapar sıkıntılı işler :)
bende 2010da aldım ilk hafta kursa gittim uykum geldiği ve sıkıldığım için gitmeme kararı aldım ne müfettiş ne başka birşey oldu . sadece netten çözdüysem 1 test anca çözmüşümdür. Lise 1 de sağlıkdan ve biodan kalmıştım sanırım tekrar yapınca iyi bi alt yapı oluştu , motoru netten okuduklarımla halletim trafiğide liseden gelen bilgiyle yaptım ilk girişti hepsinden geçtim abartılcak bişey değil dayımın oğlu benden bi yaş büyük hala sağlıkla ilk yardımı geçemedi ehliyeti yok çocuk yılmadı gitti
5 mayıs direksiyon sınavına girip 95 aldım arkadaşlar, basit işler yeni dönemde giricek olanlara duyurulur :)
Yalnız dosyam halen daha milli eğitimden, sürücü kursuna gelmedi ? bU İşler ne kadar sürede oluyor acaba ya. aradan 13 gün geçti şuanda