valla öyleyse iyiymiş, yine bir çok kişi ehliyet olabilicek.
yalnız şuda bir karmaşa gibi, ilkokul denilince artık 8.sınıfa kadar... sürücü kursunun bunu 5 yıl olarak alması iyiymiş
Printable View
Ben bana söyleneni kelimesi kelimesine anlattım ve daha 2-3 gün önce okuldan arkadaşım lise mezunu olmadığı halde ehliyetini aldı. Lise diploması istenmesi gibi bir durumda yok tastikname götürsekte oluyormuş.
konuyu şimdi gördüm herkese merhaba lütfen doğru ve kesin bir bilgiye sahip olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. bu 2012'de 2 sene stajyer kanunu kesin ve kesin olarak geliyormu yoksa gene insanları soteyemi yatırıyorlar eğer böyle birşey olduysa 18 sene bekledik bi 2 sene daha bekleyemeyiz.
Merhaba kardeş..
Bu stajer ehliyet konusu, yıllardır süregelen birşey :) yani bu senede öyle bir şey yok içini rahat tut. Bizzat 2 gün önce sürücü kursuna gidip görüştüm, ve bu konuyuda sormuştum. böyle birşeyin olmadığı cevabını aldım
Vede şubatta sınava giricek olanlar için, yavaş yavaş kayıt dönemi yaklaşıyor..
2012 yılındaki ehliyet harçları aşağıdaki gibidir, zam gelmiş !
2011(eski) – 2012(yeni)
-A, F ve H sınıfı sürücü belgesi 83,80 ..... 92,4
-B sınıfı sürücü belgesi 252,30..... 278,2
-Uluslararası sürücü belgesi 168,20 .... 185,5
-Diğer sürücü belgeleri 420,70..... 463,9
güncel arkadaşlarr
az kaldı :)
11 şubatta giricek arkadaşlarımız varmı sınava
Her şey dahil toplam fiyat kaça geliyor ehliyet? Bilgisi olan var mı ?
Sürücü kursuyla görüştüm. 800-850 ye ehliyet elinde oluyor diyor :) Bilmeyenlerin haberi olsun :)
Kusura bakmayın görmemişim yazdıklarınızı.. Kursa yazılmadan alamazsınız, sadece derslere girme açısından yazdım :)
Bende üniversiteye hazıtlanırken almaıştım ehliyetimi. Benim zamanımda da stajyer söylentisi vardı. :D Ehliyeti aldıktan sonra çok şey değişecek gibi düşünüyordum ama öyle değil. Ben sadece kursa yazıldım, 1 kere bile derse gitmedim; kitaba baktım o kadar. Çok zor değil emin olun.
Bir de dikkat! Ehliyet aldığınız vakit profesyonel sürücü değilsiniz, acemi olduğunuzu kabul edin ve ona göre davranın. Sadece sol el direksiyon üstünde olup Vin Diesel havasına girmeyin :D Bende makas attım vs yaptım ama ilk kazanız da anlıyorsunuz acemi olduğunuzu ve daha temkinli olmaya başlıyorsunuz.
varmi nisanda sinava giren
İnşallah 30 Haziranda olana gircem. Mayısta yaşımı dolduruyorum.