:D bu ıyıydıı :eek:
Printable View
benım lıstem kapalı mesajda kapalı bıraz rahat oluyo acık halıne gore :) bıde kasıcak bıseyde yok yuzyuze muhabbetın yoksa kabul etmemekte ozgursun sorusu olan msj atar
gereksızlerı kabul etmıcen bende onceden oyle habıre kaydederdım herkesı sonradan sallamaya başladım facede 300 kişi var rahat 150 sini gördim konusmuslugumda yoktur bıgun elden geçircem inş.
Handeci olmamama ragmen bana join yapanda cok.
Galiba first'inci sebep merak'ing
bide şöyle bi sıkıntı war adam resminin linkini yolluyo beğenirmisin , beğen lütfen ! :D lan neden beğeniyim , beğenince noluyo :D Allah akıl fikir versin
300kişi beklemede duruyo bende :D
listem kapalı zaten toplam 45 kişi var hepside görüştüğüm insanlar millet niye kasıyo anlam veremiyorumm
konuyla alakası yok ama yeni koyduğum fotoğrafı beğenir misiniz?
:D bende face i olmayanlardanım :( :hehe:
Şu caftown oyunu yüzünden bende tanımadığım çok kişiyi eklemeişim artık kabul etmiyorum.
Ekleyenleri tanımıyorsanız kabul etmessiniz , sizin elinizde olan bişey sonuçta. Benimde başıma geliyo ben eklediğim kişilerde tanıtıyorum kendimi , çoğu tanıyor zaten. Tanımadığımı eklediğim nadirdir.
Resim ve durumumu beğenir misiniz :soru: :D :D
Karşılıklı durum foto beğenilir.
53 tane arkadaşım var hepsi yakından tanıdıklarım ve akrabalarım dahasına gerek yok :)
Bir de bunlar var;
Ücretli Sayfa Yükseltilir | Facebook
http://www.facebook.com/profile.php?...565810&sk=info
:D :D
ben de cartown ayağına baya kişi eklemiştim.sonra oyunu bırakınca hepsini geri sildim.
arkadaşlık isteği değilde , oyun isteği açısından cartown başımı yedi , iki sene önce çok değil iki günlüğüne oynadım.Hala istek geliyor.O iki gün boyunca garaj açan , drag yapan ellerim kırılaydıda uynamayaydım.ikişer üçer istekler hala devam ediyo.Cartown pişmanlıktır...