beyler talebı red ettıkten sonra tanımıyorum dıyın olup bıtsın :D bı daha ekleme talebı gonderemez :)
Printable View
beyler talebı red ettıkten sonra tanımıyorum dıyın olup bıtsın :D bı daha ekleme talebı gonderemez :)
zamanında ekleyen herkezi kabul ediyordum. şimdi tanımadıklarımı kabul etmiyorum
Konuda facede geçtiği için yazıyorum.Face ile pek alakalı değil ama.Bu forumdan az kişi eklidir bendede.Birini ekledim bizden.Kabul etmedi anlarım.O kişi böyle araba yapan filan birisi değil hatrı sayılır miktarda konuşmamız olduğunu düşündüğüm birisi.Hadi anladım facede kabul etmedin ama sokakta selam almamak yakışmaz.Sordum kendime ben buna ne yaptımda selam almayacak raddeye geldi.Bir kez faceden arkadaş ekledim diye selam almıyorsa çokta tın yani.Ha bundan sonrada bende değeri yoktur.Ki verilen selamı almak farzdır Kuran-ı Kerim de geçer..Gün gelir devran döner.Bende her zaman ehliyetsiz işsiz güçsüz gezecek değilim o zaman bana ufak bir işi düşer o zaman hatırlatırım.
aynen bende katılıyorum.
bizim küçük mmged in facesinde bir tek casablanca eray ekli ben işyerinden bile insan eklemiyorum 2 saat kafa mı dinliyicem trend topic mi takılıcam :)
Büyük ihtimal arkadaş sayısı veya online sayısını arttırmak içindir :)
göki sen çok değiştin cmc deyken böle deildin ! Facebokdan engellediğin için cok saol.
akın su agır abiliklerini bana taslama canımı sıkma tamam mı
sabah sabah tersinizden mi kalktınız ?
artık eskisi gibi kızda düşmüyo tadı tuzu kalmadı facebookun :D
Arama listelerinde adınız çıkmasın.. Arkadaş listenizi kapatın.. Arkadaşlık ekleme talebini kaldırın.. Sadece mesaj açık kalsın.. :) Sıkıntıya gerek yok :)
Herşeye ceza yiyioruz yine ceza geldi hadi hayırlısı bakalım
ben bu yüzden facebook sayfamı kapattım
Bende zamanla eklemişimdir bazı abilerimi ama ben arkadaş sayısı çoğalsın diye değil bir sorum olucaktır veya tanışmak istediğim biridir bu yüzden eklerim tabi ...