eskiden ne güzel arkadaş ekle yi kapatabiliyodun şimdi tam olarak kapatamıyosun..
arkadaş anlamıyorum albenimde yok kendimden korktugum zaman oluyor ne diye ekliyosun beni :D:D:D
Printable View
önceden arkadaş eklemeyi tamamen kapataıyordun yada aramada hiç çıkmıyordun
şimdi ise ortak arkadaş varsa seni görebiliyor ve ekleme gönderebiliyor.
ama
ortak yoksa ne ekleyebilir nede aramada çıkabilir, ben ayarları öyle yaptım ama ne geliyosa ortak arkadaş ekleme olayından geliyor..
Face'in b.ku çıktı afedersiniz, ben aileden kaçak 22'sinde izmir'e gittiğim için, yılbaşı vs dolayısıyla dondurmuştum. Hakkaten rahat, ama Edirne'deyken canım sıkılıyo bakınıyorum öyle. Eski yonja oldu facebook iyice, gizliliğinde içine ettiler hepten zaten...
Hacı, boşver gece gece ne çıkacağı belli olmaz. Ama destek gerekirse bi pm .
kimseyi engellemedim ama kesicideyim:D
aslında kapatıp yenimi açsam :D
adım soyadımda açsam kimse tanımaz aslında beni :D
bende gelmek istiyom ,güzel bi fiyat verirsen :D
İtiraf..
Şahsen ben aracını gerçekten beyendiğim kişileri arada ekliyorum.
daha kimsin necisin diyen çıkmadı ancak yanlış anlaşılmasın facemde kız yok bile bazı sebeplerden ve facemin tek sebebi otomobiller.
bilmiyorum belki aranızdan eklediklerim olmuştur ama tanımadığım için açıkçası muhattaba alınmayacaığımı düşündüğümden ve yalakalık gibi düşünülmemesi için mesaj atmıyorum sadece aracların fotolarını takip ediyorum
aynen bendede aynı durum var ve hep ortak arkdslar belli o yuzden hiçbirini kabl etmıorum:)
herkesi sildim canım sıkıldığı zaman car town diye bi oyun var ona takılıyorum sıkıldım insan arkadaş taleplerinden. fotoğraflarımı beğensene diye gelen mesaj oldu ya eklemek bi kenara
pcye geçince bende silecem tanımadığım insanlar var birde biri var muhtemelen forumdandır
her gün farmville uygulaması atan arkadaş var istisnasız fatih soyadı k ile başlıyor buradamıdır o arkadaş?
bn msnden miniksle görüşüyrum bide baktepe ile :) feystede güzel paylaşımlar gördügüm zaman like ediyorum...bu aralar vtec king egemen takipteyiz :D
Ben de eriador Kaan abiyi ekleyeyim .. :D
ben tanaımadığımı görüşmedigimi kabul etmiyorum hala 40 küsür kişi arkadaslık onayı beklıyor hiç bakmıyorum bile ihtiyacım olanı zaten ben eklıyorum
Listemde Durumları,fotoları beğen diyen tek kişi ShekiLL. :D
temızlık başlıyor sımdı yuzunu gormedıklerım kusura bakmasın ....
Masal biter alayina gider tofask ciyiz biz seklimiz yeter | Facebook
feysde modifiye den anlayan cok insan varmış diyolarrr :D yorumlar öldürdü beni
alper onur arslan var :D
Güzel konu. Bu facebookun yonjalastırılmasından kaynaklanıyor. Act döneminde bu konudan bende müzdariptim açıkçası adamı görsem tanırım ama ismen çok yabancıyım resmine bakıp tanıyordum anca e günde 45 kişiyle tanışınca haliyle itiraf olsun buda:D Bazen facebookun önerdiği kişilere bakıyorum techten vs diğer otomobil forumlarından olduğunu tahmin ettiğim kişilerle 20-25 ortak arkadaş ama ben birkez bile görmemişim nasıl oluyorsa anladığım kadarıyla bunlar hep forum faktörleri bildiği kişiyi tanıdığını farz eden ekleyen çok:)
Yüzyüze konuşmayıp da eklediklerim var forumdan ama %90 ına mesaj atmışımdır kendi nickimi söyleyip.. Ama rahatsız etmediğimi söyleyebilirim, ne oyun oynarım ne bir şey.. Ben arkadaşlarımı kapattım, ona buna sulanan olmasın diye.. Ama forumdan bu konuda hassas olanları eklememeye çalıştım.. Mesela Gökhan(Göki,ZD) abiyi hiç görmedim, hiç de muhabbetim yok ama daha önceden bu konuda hassas olduğunu bildiğim için hiç eklemedim.
Bazen merak ettiğim bir aracın sahibini falan ekliyorum o aracın forum dışındaki fotolarını görmek için, bazen çok sıcakkanlı geliyor birisi ve bilgisine güvendiğim içim öyle ekliyorum ama tabi rahatsız olan kabul etmeyebilir, silebilir tabi :)
Doğuş Kızıldenizli olduğumu yazayım da silecek olanlar sövmesin silerken bu kim diye, küfür yemeden silinelim :D
herşeyde de beni ön planma atmayın yaw bu durumdan şikayetçi çok var hep adımı geçiriyosunuz :D:D:D
370 den 218 e düşürdüm düz 200 yapsam süper olucak :D