Onur Kozanoğlu kimdir.. İkide bir bana ekleme talebi gönderiyor.. Merhaba tanışabilirmiyiz falan diyo.. Kim o keko.. Bİzden biri mi ?
Printable View
Onur Kozanoğlu kimdir.. İkide bir bana ekleme talebi gönderiyor.. Merhaba tanışabilirmiyiz falan diyo.. Kim o keko.. Bİzden biri mi ?
Ayakta alkışlıyorum kaancim yeter yani
Hee birde Kaan'ın bu başlatmış olduğu kampanya ile beraber tanımadığımız ve sohbet etmediğimiz adamları silelim :)
http://www.facebook.com/berkay.hocaoglu?sk=info
bu linkteki berkay hocaoğlu ise defalarca ekledi en sonunda bıktım diye kabul ettim.
3.177 arkadasim var cogunu tanimiyorum ben napiim şimdi :P
https://www.facebook.com/pages/TechT...09097189152318
Ben genelde çok geri çevirmiyorum ekleme taleplerini.3boyutlu görselleştirme işleri aldığım için genelde face den ulaşabiliyorlar.Veya 3d forumlarından falan çalışmanın altındaki mailden bulup ekleyip bişey soranlar oluyo....Bu işe meraklı olan öğrencilere - insanlara tepeden bakmak olmaz.Elden geldiğince yardımcı olamya çalışıyorum.
Ama geçen beni kakus un üst kat komşusu küçük çocuk eklemiş...:D Ben tech ten dir diye ekledim.Sonra kakus sordu abi tanıyormusun diye...Hayır , techtendir diye kabul ettim dedim....Yok abi diyor , üst kat komşusuymuş:D , bide eleman ''o beni ekledi'' demiş.Yarıldım:D
hahaha bnm facebookum bu lan başkalarıyla karıştırmayın beni plz :D:hahaha:
https://www.facebook.com/pages/TechT...09097189152318
bence bir sıkıntı yok ekliyen eklesin yarın birgün birinin bir işi düşünce kanka olmayı biliyo aynı şey bari ekli kalsın en azından ekliymiş derim :)
iyi aklıma geldi temizlik yapmam lazımdı bahane olur :D ya bide ben kimseyi arayıp bulmuyorum tanıdığım ama eklemediğim kişiler var kusura bakmasınlar iş yüzünden facebookla uğraşamadığımdan :D tanıdık ekleme taleplerini keisnlikle geri çevirmiyorum :D
Beni niye kimse eklemiyo ya cipmiyim ben .d
:hehe: :hehe:Alıntı:
facebook alıntı: Korkarım bir gün kapı çalacak ve tanımadığım bir adam,'14 ortak arkadaşımız var içeri girebilir miyim' diyecek
Facebook kullanmayanlardanım. +rep. :D
forumdan bende ekli sanrım 3 arkadaş var 3üylede yüz yüze tanısıyoruz. bide sıkıntılı dönemlerden önce eklediğim arkadaşlardan.
hatun kısmı sorun yaratmaya baslıyınca bende kimseyi eklememeye başldaım eklediğim adamın gbtsini verince sıkıldım işin aslı yok yere önemsiz bişeyi dert etmeye.
forumdan beni ekleyenler var sevdiğim insanlar ama inanın techte daha cok online şekildeyim bana faceden ulasmanız biraz zor :) kabul etmediklerimin bir kısmıne msjla zaten durumu bldirdim saolsnlar anlayışla karsıladılar. bilmeyip onay bekleyenlerde kusuruma bakmasın ekleyenler alakasız kişiler değil bende genelde form üstünde irtibatta oldugum arkadaşlar.
Arif agcakaya kimdir
sonunda üşenmedim 100 kişiyi sildim bi 100 kişi daha silicem ama yoruldum. tanımadıgım insan çok, kimse tribe baglamasın götü kalkık demesin diye ekledim ama tanımıyorum gardaş kimse darılmasın.. bu ne ya hergün ekleme talebi
abi neye göre ekliyorlar bilmiyorum anlamıyorum da konuşmuyorlar bile tamam yüzyüze tanışmamış olabiliriz hadi neyse bari bir selam ver kendini tanıt zahmet edip. anlam veremiyorum
bir de gençlik harbi sapıtmış çok aykırı modeller var biri de bu eklemiş amacı neyse :D
http://img42.imageshack.us/img42/5548/45613734.jpg
Göki,ZD , Mustafa Muştu , Eray Yümsel vs.
Facebookta yanlış hatırlamıyorsam ben eklemiştim,körfez pistinde ayak üstü muhabbetimiz olduğu için,
Ve başım sıkıştığında araba ile ilgili kısımlarda yardımcı olabilirler diye ,
Şu başlık açıldıktan sonra sildim , ne yalan söyliyeyim muhabbet farklı yerlere kaymasın istedim.
kardeşim muhabbet o değil, insanlar ekliyor ama tanımıyorum hakkaten, büyük ihtimal siteden öle böle bi muhabbet etmişizdir ama nick olarak biliyorum isim soyad olarak bilmiyorum ki, yeminle inat ettim siliyorum halen 370 den 200 küsürlere düştüm tanımıyorum görmedim muhabbetim yok sitede de 2 muhabbet ettik diye face den neden eklenir anlamıyorum( genel konustum üstüne alınma :) )
Yok abi est.
Doğru , pistte ayak üstü muhabbet ettik , ne biliyim bende öyle dragger fotoğrafları falan paylaşınca , eklemiştim.
Geçen gün 'Oz'un yani Özgün abinin açtığı konuda da sanırım biraz ters düştük,Benim amacım orada sosyal mesaj vermek değildi ,
Yanlış anlaşıldıysam ve haddimi aşan muhabbet oldu ise affola kusura bakma.
Göki reyiz idolümsün ondan ekledim ben seni :D :D
speedman rahat ol ben genel konustum o gecede, o gün ozgun telefondan darladı beni normalde boykot ediyodum girmiyorum lan siteye restini çektim :D 15 dk içinde online olmazsan rengini pembe yaparım dedi mecbur kaldım :D
darked merak etme sende nasibini alabilirsin çok fena gaza geldim çatur çutur siliyorum herkesi :D
video mevzusu olmasa face i çoktan kapatırımda güzel videolar paylaşıyor insanlar..
ben kız düşürmek için sağı solu dürten adamlara kıl oluyorum
biri hatunu dürtmüş msj attım cevap verirse çıkıcam evine gidicem dalıcam birazdan :ofk:
Adım Serdar bu arada , neyse abi bizde silmiş bulunduk işte baya kişi temizledim bende.
Arada bir aradığım selamlaştığım adamlar kaldı işte. :) TECHTURKEY için konuşuyorum.