İtiraf..
Şahsen ben aracını gerçekten beyendiğim kişileri arada ekliyorum.
daha kimsin necisin diyen çıkmadı ancak yanlış anlaşılmasın facemde kız yok bile bazı sebeplerden ve facemin tek sebebi otomobiller.
bilmiyorum belki aranızdan eklediklerim olmuştur ama tanımadığım için açıkçası muhattaba alınmayacaığımı düşündüğümden ve yalakalık gibi düşünülmemesi için mesaj atmıyorum sadece aracların fotolarını takip ediyorum
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
herkesi sildim canım sıkıldığı zaman car town diye bi oyun var ona takılıyorum sıkıldım insan arkadaş taleplerinden. fotoğraflarımı beğensene diye gelen mesaj oldu ya eklemek bi kenara
pcye geçince bende silecem tanımadığım insanlar var birde biri var muhtemelen forumdandır
her gün farmville uygulaması atan arkadaş var istisnasız fatih soyadı k ile başlıyor buradamıdır o arkadaş?
körler sağırlar
bn msnden miniksle görüşüyrum bide baktepe ilefeystede güzel paylaşımlar gördügüm zaman like ediyorum...bu aralar vtec king egemen takipteyiz
![]()
ben tanaımadığımı görüşmedigimi kabul etmiyorum hala 40 küsür kişi arkadaslık onayı beklıyor hiç bakmıyorum bile ihtiyacım olanı zaten ben eklıyorum
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
temızlık başlıyor sımdı yuzunu gormedıklerım kusura bakmasın ....
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Masal biter alayina gider tofask ciyiz biz seklimiz yeter | Facebook
feysde modifiye den anlayan cok insan varmış diyolarrryorumlar öldürdü beni
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)