alper onur arslan var :D
Printable View
alper onur arslan var :D
Güzel konu. Bu facebookun yonjalastırılmasından kaynaklanıyor. Act döneminde bu konudan bende müzdariptim açıkçası adamı görsem tanırım ama ismen çok yabancıyım resmine bakıp tanıyordum anca e günde 45 kişiyle tanışınca haliyle itiraf olsun buda:D Bazen facebookun önerdiği kişilere bakıyorum techten vs diğer otomobil forumlarından olduğunu tahmin ettiğim kişilerle 20-25 ortak arkadaş ama ben birkez bile görmemişim nasıl oluyorsa anladığım kadarıyla bunlar hep forum faktörleri bildiği kişiyi tanıdığını farz eden ekleyen çok:)
Yüzyüze konuşmayıp da eklediklerim var forumdan ama %90 ına mesaj atmışımdır kendi nickimi söyleyip.. Ama rahatsız etmediğimi söyleyebilirim, ne oyun oynarım ne bir şey.. Ben arkadaşlarımı kapattım, ona buna sulanan olmasın diye.. Ama forumdan bu konuda hassas olanları eklememeye çalıştım.. Mesela Gökhan(Göki,ZD) abiyi hiç görmedim, hiç de muhabbetim yok ama daha önceden bu konuda hassas olduğunu bildiğim için hiç eklemedim.
Bazen merak ettiğim bir aracın sahibini falan ekliyorum o aracın forum dışındaki fotolarını görmek için, bazen çok sıcakkanlı geliyor birisi ve bilgisine güvendiğim içim öyle ekliyorum ama tabi rahatsız olan kabul etmeyebilir, silebilir tabi :)
Doğuş Kızıldenizli olduğumu yazayım da silecek olanlar sövmesin silerken bu kim diye, küfür yemeden silinelim :D
herşeyde de beni ön planma atmayın yaw bu durumdan şikayetçi çok var hep adımı geçiriyosunuz :D:D:D
370 den 218 e düşürdüm düz 200 yapsam süper olucak :D
bi an eski kız arkadaşım aklıma geldi, 100 küsür arkadaşım var benim sende silceksin o kadar kalcak diye diretiyodu :D
Çok güzel teklif aldım bugün çok mutluyum çok özel hissediyorum kendimi:love::hahaha::hahaha:
Birde değişik fanatikler var
Liste temizliğine gidiyim diyorsun , 120 tane ortak arkadaşın olupta tanımadığın kişiyi siliyorsun zort 30 saniye sonra sildiğin kişi arkadaşlık talebi yolluyor arkadaş listesine sürekli F5 mi yapıyor napıyorsa artık :D
enes viski duruyormu lan acaip kafa dagıtmam gerek fondip yaparım o derece gerginim şu an asdjfhfjksadhjaksd güldüme bakma :D
Duruyor kanka 3-4 tanede bira var :D Faceten mi bunalttılar ahhaa :D
Ben de bugün iyi bir temizlik yaptım , felaket olmuştu listem , kerhaneden beter giren çıkan belli değil...
Bir de kimse alınmasın kırılmasın diye kabul ediyorsun sonra saçma sapan şeyler paylaşıyor küfür
yazıyor vs. insanın kız arkadaşı olabilir ailesinden birileri olabilir bunların gözünün önünde oluyor.
Public'te terbiyesizlik edeni direk siliyorum :D.
siz özgünü düşünün garibim:))
İkizler de bu konuda baya hit , en son Ahmet mi Hilmi mi ikisinden biri isyan bayraklarını açmıştı :)
ahaha adam biraz aklı varsa yazarmı benim diye , bariz ban kokusu var bu msg da :)
fotolarımın hepsine like atıcaksan hemen ben seni ekliyorm !! :)
Layklamaz mıyım haci abi yaa :D :D
Benim facebook hesabım yok yani hiç açmadım gayette memnunum tavsiye ederim:)
beni niye kimse deklemiyo amınim. En son göki ekledi kaç ay geçti... :