sakhee´isimli üyeden Alıntı
vtec ya da type r alamadan gecen her yeni gun
ahaha bu çok iyiymiş hayattan soğutur walla
sakhee´isimli üyeden Alıntı
vtec ya da type r alamadan gecen her yeni gun
ahaha bu çok iyiymiş hayattan soğutur walla
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI
İyilik yapılan insanların ihaneti
Elinden gelen herseyi yapıp yaranamamak
Gerizekali olan Türk gençliği
VE TABİKİ LANET İSTANBUL TRAFİĞİNİN EDİLEN KÜFÜRÜN KİFAYETSİZ KALDIĞI SÜRÜCÜLERİ
hiç değilse ulaşmışsınız eve , vur kafayı dinlen...Benim 4 senelik okul hayatımda en az on kere arabayı ali samiyenin otoparkına koyup ; akşam ders bitimi elimde bi metrelik çizim çantası + bilmem kaç kiloluk laptop çantasıyla m.köy profilo avm en üst otopark ta aval aval gezmişliğim var.Bulamayıp sabahki fotoraf aklıma geldiğinde dünya başıma yıkılırdı![]()
bugün bi akrabamıza gittik el öpmeyeodada yaklasık 15 kişi vardı 10u yaşlı ve 15 kişiye sırayla şu sorunun cevabını verdik
abartmıyorum
naber napıyon , nasılsın ,işler güçler nasıl okul nasılve fix hepsine iyi dedim
![]()
yapacak bişi yok bayram gibi bu hal hatırı tek tek sormakda adetten olmus bizim kilerdesormazlarsa olmaz
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
+Crack
bitmek tükenmek bilmeyen sınav ödev quiz ve devam zorunluluğu ile dolu akademik dönemler. dönem başında günde 4-5 dal içerken dönem sonu 1.5 pakede çıkan sigara tüketimi
en darladığım anda bir dal sigara bulamamak. parmak kadar şeyin müptelası oldum diye kendime kızmam.
var baya aslında![]()
şu sıra yolda abuk subuk park edenlere uyuz oluorum en işlek caddede 4lüleri yakıp 1 şeridi olduğu gibi işgal ediolar sora trafik felç arabayı sokak arasına bırakıp mağzaya 2 adım yürüse ölür.
Kurtlar vadisi izlerken,zırt pırt reklam verilmesi.
Ailem ile arabayla giderken apaçilerin denk gelmesi,Tek kullandığımda ise hiçbirşey olmaması.
arabada giderken radyoda çalan onca salak şarkı sonunda tam evin önüne geldiğinde en sevdıgın şarkının çıkması![]()
DR. OWL
anahtar tribi
okumadım gerçi ama tam; evden cıkınca anahtarı unuttummu tribi deli eder beni![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
arabama ben harici birinin binip kapı eşiklerine basması , çamurlu ayaklarıyla binip torpidonun altı ve orta konsolun kenarlarına kadar batırması , teyple ve diğer düğmelerle oynaması ve ahır kapısı gibi kapatılan bagaj kapağımın zınk diye oturması beni çıldırtıyo
ama bişey diyemiyorum görmemiş demesinler diye![]()
arabyı lastıklrıne kadr boncuk gbı parlattıp yola cıknca yoldA su oldgunu gormek![]()
hp ile doğru orantılı karakteri değişen insanlar ve yeni-zengin arkadaş edindiklerinde sankı sana artık ıhtıyacları yokmus gıbı seni umursamazca satmaları.
yolu bıldıgım halde yol tarıf etmelerı.
istedikleri gibi şaka yaparken bı defada sen yaparsın 3 ay konusmazlar
sevgılı-nişanlı kaprisi.ossuruktan nem kapma trıplerı
kuyumcu oldugumuz halde dukkana gırıp altın varmı dıye soran ınsanlar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)