mp3 çaları olmayan arabada aux kablosunu evde unutupta , radyodaki gundilere , reklamlara muhtaç olmak :)
Printable View
mp3 çaları olmayan arabada aux kablosunu evde unutupta , radyodaki gundilere , reklamlara muhtaç olmak :)
gıcık oldum şeyler baya var seçenekler arasında mesaj atarken kapanmıyomu o tel eşik beişk sövüyorum:)
Sakal ve favorileri olan hatunlar :)
Sabahın köründe tek göz açık şekilde derse gidip iptal olması sinirden uykunuzun kaçması ve mal gibi diğer dersi beklemek...
resmen hayattan soğudum 2.000 parça puzzle'ı bugün bitirmişken son parçayı bulamadım hala kayıpsa diye düşünüp titreme geçiriyorum :eek::scared:
-Yaşlı teyzelerin-amcaların yanağımı vakumlayarak öpmesi ve bu gücle doğru orantılı olarak bıraktıkları ıslaklık.
:):):):):):)):):):):
azeri sitelerinden indirilen şarkıların arasında geğirme tonunda big.az sözünün geçmesi.
olup olmadık zamanda şuraya buraya git denmesi :D
arabada radyo dinlerken çok güzel bir parçanın ardından serdar ortaç çalması :D:D:D:D
kendini bişey sanan insanlar !
Bayram ziyaretine gittiğimde 20 kişinin ayrı ayrı "nasılsın yavrum iyi misin?" diye sorması..
facebooktaki liseli ergenlerin yaşamdan soğutan durum güncellemeleri.
Sabah yataktan kalmak .
diğer araçlar gibi yalandanda olsa yol bilgisayarındaki kalan km nin asla artmaması doğrucu davut gibi sürekli düşmesine uyuzum :D
7litre benzin yerine 6,99lt benzin kondugunda bile salak deponun okumaması dogal olarak ibrenin kıpırdamaması ve ışıgın yanması :D
gereksız ınsanlarının canını sıkması
Gece 3-5 nöbetinden gelip yatmışsın saat 6 da nöbetçi çavuş koğuşa dalar gümüşsuyu günaydın kaaalk ozaman kan beynime sıçrıyor ve nöbetleri yazan yazıcının kafasına ateş etmek istiyorum.Yataktan kalkarken hayattan harbi soğuyorum