Çalıştığım sektör gençlik dinlemiyor valla akıl bırakmadı valla:D
Printable View
yeni bi hatunla buluşmaya gidip randevu saatinin 10 dk öncesinde ödenmemiş faturadan dolayı kapatılan cep hattı :D
kız arkadaşı.
cebimdeki son parayı kızı evine bırakmak için benzine koymak ve otobana girince pazar günü tatilci trafiginde benzin ışıgının yanması
Arabada kiz arkadasim warken icinde enaz dort apacinin bulundugu bi aracin gelip bi sagima bi soluma bi onume gecip hesapta benimle yarismasi. Yemin ediyorum bigun seyir halindeyken baston kilidini firlaticam i..nelere. Yazarken bile sinirlendim ellerim titriyo.
cebindeki bozuk paraların, dolmuş ücretinden 10 kuruş eksik olması.
Burun tıkanıklığı :D
bayan patron :D
en lazım olduğu zamanda cep telin şarzının bitmesi nefret edıyorum aksılık ustune aksılık oluyor...
okulda duyuru panasona tam detaylı astıgım turnuva kurallarını okuyup tekrar aynı şeyi soran öğrencımı alıp kaleye sokasım var:D
Understeer :(
Allahın terk ettiği yerde gece mesaisinde internet gitti, hayattan soğudum resmen....
Girdiğim her yıkamacıda karşılaştığım '' abi cilalı kopüklü yıkama var'' cümlesi.Has.....tr ordan
saatler uğraşıp araba yıkadıktan sonra yağmurun yağması :( acelem olduğu zamanlarda trafğin kitlenmesi , rampada arabasını kaldıramayan bayan sürücüler ve son olarak en can alıcı olanı finansbank müşteri hizmetlerinde operatörden başka bir insan sesine ulaşamamak :(
görünmez cukurlara yanlıslık gırmek aracıma bırının yaslanması aracıma bınerken esıklere ayaklarla basılması fıtttık oluyorm
forza 4 te s2k i adam edicem diye bayram tatilim bitti.
Bayramda arabanın olmaması hayattan soğumaya bire bir sebepppp..
arabaya indiğimde arabanın anahtarını ceplerimle bulamayıp eve geri cıkmak ve evde anahtarı bütün aramalara rağmen gene bulamamam ve anahtarın pantolonumun arka cebinde olduğunu fark etmek :D
Cumartesi akşamı için arabana cd yapıp sonra cd nın eror vermesı en acılarından biri :)