istemiş, yapmış, şimdide hayattan soğutuyor
Printable View
"Ohoo bugun sınav var senin haberin yok mu?"
Noktadır benim için :)
hahahah bunlara +9999 diyorum :D
Güvenip borç para vermek birde paranı isteyince suclu olmak son 1 ayda cok sık yasadım bunu artık akıllandım onlar gibi bendede para yok ;)
bugun ciğer yemeye gıttık 3 arkadas yan masa da 3 kız vardı bırısını cok pıs kestım oda sureklı bakıyordu yemegı yedık cay ıçtık hesabı ıstedık aynı anda onlarda kalktı o arada hanım efendıye bır dknız varmı konusabılırmıyız dedım HAYIRRRRdıye bır bagırdı restaurantın kapısında yanındakı şişman göbeklı kız senın anan bacın yok subu yerın dıbıne soktu mılletın içinde sankı ayakta tecavüz ettık laf attk ağır bısey söyledım sadece 1 dk nız varmı konusabılırmıyız dedım kıbarca redde debılırdı restaurant sahıbı bıle ters ters baktı yemınle hayattan soğuktu ya bütün gecemiz mahvoltu acaba bu soruyu sorarak baya bı ayıp mı ettım hayatdan sogukmata haklımıyım uyuyamıyorum gece gece
tipik guzel kızın yanındakı şişman cirkin kız genelde ısımlerı merve olur evde lacivert beyaz yandan cızgılı tayt giyerler
!KO nun sana karsıgı yaptıgı cok yanlıştı canım official cümleleridir
lisede gotunu kalorifere dayayıp dedikodu yapan kızla amca cocuklarıdır
Bütün hafta c.tesi hava güzel olcak diye bağıran meteorolojiye uyup cila hazırlıklarını yaparken fırtına kopması. ölüm ! :) Ne zaman arabaya insem yağmır yağıyo arkadaş. Hep abdestliyimdir ammaaa. :D
Belirli bölgelerde çok kızlar vardır ki Brad Pitt bile olsa o bölgelerde 1 haftaya bozar kendini...
Sevgiliniz kopek arabaya binmek ve biyerlere gitmek istemesi 2sinide çok seviyorum fakat arabada kopek olunca o tüyleri çıkarmak tam 1 günümü alıyo golden ımız var siz tahmin edin:D
Arka Sis'in Tek Yanması :D
55TL Sınırsız Faturalı Hat Diyip Faturanın 255TL Gelmesi :D
Kızların Şu Aptal Şakası : +Nerde Oturuyosun -EVDE :D :D Gıcık Oluyorum :D
Dolmuşta Para Üstü Alırken Bozuk Paranın Yere Düşmesi Tek Tek Bozuk Parayı Toplamak Gerekken Şekil İçin Tamam Tamam Önemli Değil Demek :D :D
araba için park yeri buldum die sevinirken birinin gelip oraya araba çekmesi
laptopta önemli bişey yaparken son anda şarjın bitmesi
araba yıkadıgımda ygamur yagması veya ıslak yola girmek zorunda olmak
vs.. :D
ehliyetimin olmaması ve garajda yatan mercedesle gezememek :(
Bayramlaşırken el vermeyen "MÜSLÜMAN" bayanlar... :@:@
Bir mekana arabayla gidipte , sonra peder arabayı getir , araba lazım , dediğinde hayattan soğuyorum valla