User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
37 sonuçtan 20 ile 37 arası

Konu: Esenyurt STARTOWERS hakkında yardım

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilgiler için herkesden bi parça bişi öğrensem güzel olur

bu arada esenyurt sorumlusu haloyada ayplar olsn bi kelime yazmamıs
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben dedım ama halo farkı yanı gormemıstır
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

cabriolet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ben orda 2+1 daireye anca 50.000tl veririm fazlası etmez

15 senedir aile şirketimiz kıraçta yani 15 senedir gidip geliyorum uzak durmanızda fayda var istanbula pek benzemiyo yani oralar tam karşısı çingene mahallesi gibi zaten bi pazar kuruluyo arabayla o caddeden geçmek imkansız hale geliyo geçsen 2-3 kişiyi kesin ezersin insanlar arabadan korkmuyo sanki araba onları değil onlar arabayı ezicekler o derece cahiller mermiye kafa bile atabilirler tabi oralarda yaşayan normal insanlar elbet var mesela annemin yardımcısı orda yaşıyo süper insanlar ama çok azınlıkta olduklarını kendisi söylüyo

edit: yarın forumdan orhansahın evine gidicem oranın bi kaç fotosunu çeker koyarım bu konuya innovialara çok yakın ama innovianın orası cehennemin terasıysa startowersın olduğu yer cehennemin dibi o derece fark var

gerçi innoviadan az aşşağı inince bi mahalleden geçiyosun ben bi kere motorla geçme gafletinde bulundum zengin piçi diye bağırarak tekme atmaya çalışan bile oldu ki sakin sakin gidiyodum yolumda zaten asfaltta bayağı bozuk orda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cabriolet cok teşekkürler bilgi için

varsa başka görüşü olan yazmasını rica ediyorm

cabriolet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rica ederim ama iyi bişey yazıcak kolay kolay çıkmaz orası için benim hiç iyi bi hatıram yok oralarda hatta buralarda araban soyulsa yada teybin çalınsa direk oralarda ara bulursun o derece cıvkı çıkmış bi yer ablamın bayağı önce arabasından çantası çalınmıştı oralarda bi gece konduyu basıp bulmuştu jandarmalar hatta annemlerin oturduğu sitede bi kaç ev peşpeşe soyuldu yine kıraçtan bi çete annemlerin oturduğu siteden ev kiralayıp evleri soyup kaybolmuş ortadan tabi onlarda yakalandı zaten jandarma direk kıraçta arıyodu bişey olunca şimdi polis bakıyo oralara iyice çığrından çıkmıştır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bizdede bi durum var arsa var orayı istmlak edip starstowers den 2 daire vermek istiyolar teslimat aralık 2012 bizde cok sıcak bakmadık ama bi araştırmak istedik nedir ne değildirdiye saolsn gs ncikli abimz pmden bir kaç bilgi attı onlada detaylı görüsücez. hacıhüsrev sanrım oraya tasınmıs son yazdıgından sonra bunu çözdm

halilkarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    esenyurt tan ben olsam hiçbişey almam
    SENSİN.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    özgürele(cabriolet) tamamen aynı fikirdeyim leş biyer dediği yol helelide üstüne kıran minibüsler arabalar hiç bitmez laf atanı hiç bitmez tam o yoldaki hastaneye sürekli bi olay vukuatla geleni bitmez heleki o kerane kandili kıvamındaki ışıklı koprüyüde yaptılar tam oldu

orhan abinin oturdugu innovia veya ordan sonra herhangibi biyerden verseler yada verdirebilirsen süper olur
    1881 - 193

Ultraleggera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Esencılıs Şiddetle uzak durmanı tavsiye ederim dostum
    MGN TypeR.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni konu acmadan buradan sorayim istedim ( Serkan uygun gormezsen editleyebilirim )

1 sene icinde taksite vs bulasmadan ev almayi planliyorum. Fiyatlari surekli arastiriyorum ve Beylikduzunde birkac site oldukca cazip geliyor.

Ogrenmek istediklerim,

Papatya residence, Beylife residence ( Osmanli insaat ). Fi tower projeleriyle ilgili bilgisi olan varmidir ?

Cumhuriyet mahallesi hatta bu projeler nerede oluyor ? ( 5 senedir TR de degilim heryer cok degisti )

Tavsiye edeceginiz baska projeler varmidir ucuk fiyatli olmayan .

Tesekkurler

erayakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önümüzdeki 50 yıl içinde pirim yapacak bir yer..
    hep eksilerinden bahsettiniz ..bence tek artısı organize san 5 dakka mesafe ..kıraç hadımköy..

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer yatırımlık düşünülüyorsa kesinlikle alınmalı, bahsedilen sitenin net yerini bilmiyorum ama innovianın yapıldığı bölge çok güzel oldu ve dahada olacak gibi, bu tarz projeler arttıkca o gecekondular vs. ler zaten silinecek oralardan. Bizim iş yerimiz esenyurtta ve esenyurt son 10 senede çok değişti arsa fiyatları zaten uçmuş durumda ve arkadaşların bahsettiğinden 10katta daha beterdi sosyal çevre olarak. Çok hızlı gelişen ve düzelen bir bölge kısacası.. kısa vade de fazla bi getirisi olmaz ama alalım 10 sene unutalım dursun diyosan güzel bi yatırım olur. Ama arsanız nerde bilmiyorum şahsen ben arsa satıp ev almam yatırım için, toprak daha iyi kazandırır ama dediğim gibi yerini yurdunu bilmiyorum tam terside olabilir.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkürler

arsa satma durumu yok istimlak edilmek isteniyor. belediye yada nikah dairesi var oraya cok yakınmıs

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkürler

arsa satma durumu yok istimlak edilmek isteniyor. belediye yada nikah dairesi var oraya cok yakınmıs
    tamam hatırladım şimdi.. GOP orayada bi site yapılmıştı avrupa konutlarıydı sanırım, orayada aynı şeyler söylenirdi hep ama şu an satılan fiyatları *****.. ordan mantık yürütmekte gerek..
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Arrow

Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni konu acmadan buradan sorayim istedim ( Serkan uygun gormezsen editleyebilirim )

1 sene icinde taksite vs bulasmadan ev almayi planliyorum. Fiyatlari surekli arastiriyorum ve Beylikduzunde birkac site oldukca cazip geliyor.

Ogrenmek istediklerim,

Papatya residence, Beylife residence ( Osmanli insaat ). Fi tower projeleriyle ilgili bilgisi olan varmidir ?

Cumhuriyet mahallesi hatta bu projeler nerede oluyor ? ( 5 senedir TR de degilim heryer cok degisti )

Tavsiye edeceginiz baska projeler varmidir ucuk fiyatli olmayan .

Tesekkurler
    Dikkat ettiğim kadarıyla hepsinin yerleri birbirine yakın ama ben olsam yolun(E5'in) diğer tarafına Beykent/Bizimkent civarında ki yapılan sıfır sitelerden birisini tercih ederim.(Ginza Lavinya Park,BeyCity Residence v.s v.s mesela) Ama önce görmek lazım tabi,bir sürü çeşitte bina,fiyat vs. var. Müsait olduğum bi'vakitte geçerken ordan bakarım bu yazdığın sitelerin civarına filan.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi b.düzü tarafında yaklaşık 93den beri varım.şuanda oturduğum yer bizimkentin arkası havacılar sitesi simakentle bizimkent arasındaki yolda kalıyor dağ taş bildiğin hatta 2 sene öncesine kadar yol bile yoktu tek site bi bizdik birde 1km uzağımızdaki doğuanadolu sitesiydi... o zamanlar durumlar müsait değildi oturduğmuz 145mt2 3+1 e 59 bin TL ye ev sahibimiz satıyordu.. alamadık... şimdiki fiyatı 79bin yolları asfaltlandı sağı solu komple hastane okul projeli değeri nasıl artıcak siz düşünün yatırımlık paranız varsa o taraflara bakmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam hatırladım şimdi.. GOP orayada bi site yapılmıştı avrupa konutlarıydı sanırım, orayada aynı şeyler söylenirdi hep ama şu an satılan fiyatları *****.. ordan mantık yürütmekte gerek..
    bahsettiğin yer avrupa yakasının en merkezi konumlarından biri..

tem in üstünde, maslak, levent 15-20 dk, esenyurt ile kıyaslamak çok doğru olmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bahsettiğin yer avrupa yakasının en merkezi konumlarından biri..

tem in üstünde, maslak, levent 15-20 dk, esenyurt ile kıyaslamak çok doğru olmaz.
    esenyurtunda bi ucu tem bi ucu e5in üstünde ona bakarsak ben 2sini kıyaslamadım zaten , sadece emsal örnekler. Bence GOP a istanbulun merkezide denemez, gelişmişlik açısından bakarsak o tarz yerlerin bir çoğu yerinde sayarken esenyurtun her yeri residence ve alışveriş merkezleriyle dolmaya başladı, ayrıca büyük sanayi devleride fabrikalarını esenyurt hadımköy sanayi bölgesine taşımaya başladığı için iş imkanlarıda çok daha iyi hale gelmeye başladı. Yatırım için istanbulun en avantajlı bölgelerinden biri..
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)