11.11.11 saat 11.11 yandın peovv![]()
11+11+11=33 yapar
1+1+1+1+1+1=6 yapar
kullandıgımız tek rakamda 1 olduguna göre topla hepsini
33+6+1=40 yapar
mhp nin 40. yılı kutlu olsun![]()
arkadaslar ne olursa olsun
illuminati topic inde de paylastim, paylastik
enteresan birseyler duyarsaniz gorurseniz inanmayin.............
olmazsa da Allah (c.c) in bir gunu iste bosverin![]()
06.06.06 yı cok iyi hatırlıyorum.. tomografi çekiyordum yine.. masa hareketini gösteren milimetre cinsinden bir sayac vardı ve hastanın cekimini yaparken masa içeri dogru ilerler.. 550-551 diye ilerledikce milim milim sayar sayac, geri geldiğinde 550-549 gibi devam eder.. o gün akşam altıda nöbeti devraldığımda gelmişti bu hasta ve ups nasıl olduysa devreye girmedi ve elektrikler gitti geldi bir an, voltaj dalgalanması oldu sanırım ve makine koruma prosedürü gereği kendini kapattı.. cihazı tekrar actıgımda sayaç 666 mm'de kalmıştı.. bir an tüylerim diken diken oldu ve sonra "yahu sacmalama, çekimi tamamla ve buradan defol" diyerek kendi kendime gülmüştüm![]()
Bu böyle 10.10.2010 09.09.2009 olarak geldi gitti ya 12.12.2012'de nolucak acaba
Aa doğru mayalılar vs. la herşeye bi kulp arkadaş![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
yarın için o zaman tech'e yakışır bişey yapsaktoplanıp cıkalım otoyola
muhtemelen bir tanesi görür zaten, hepimizi gelip bağlarlar, ileride anlatırız.. soguk bir kış gecesiydi ve arkadaşlarla beraberdik.. ama o günün laneti üzerimizdeydi, ekip arabasını son anda farkettik diye...
![]()
Ya nereye kopuyo millete oyuncak lazım işte, bulup buluşturuyolar, bak yaşantına sanane kıyamet koparsa hepimize kopacak. Ne yaptırılmak isteniyorsa seve seve yapıcan başka yolu mu var, telaşlanıp milletide gereksiz telaşlandırmanın anlamı yok, koskocaman kitabın var gidip onu okumayıp gattırıgubbak şeyler okuyan insandan sonra hayırlı birşey mi bekleyeceksin. Herkes hak ettiğini yaşar![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)