bu işlere bende bılaştımkendime intercooler getirtiyorum 120 $ yazdırdım hayvanlıkmı yaptım acaba koskoca kit e
![]()
bu işlere bende bılaştımkendime intercooler getirtiyorum 120 $ yazdırdım hayvanlıkmı yaptım acaba koskoca kit e
![]()
Bu arada ups fedex gümrüge takılmadan geciyor bazen kamp kurdum yıl başını bekliyorum saldırıda bulunacam orası olmazsa ıraktaki fabrikaya gönderip ordan alacam![]()
Oyle bisey yok fedex gumruge takilmaz diye benim arkadasimin amerikada kargo gonderi sirketi ver fedexle calisiyor bugune kadar aracimin tum parcalarini ondan temin ettim gectigimiz 6 ay oncesine kadar coilover lar bile gumruge takilmamisti nezamanki istanbulda tutuklamalar yolsuzluklar patlak verdi gumrukler *** oldu kackere fedex le gumruge kaldim tamamiyle gumruk memurunun insafina kalmis bir durum fedex le gelen gonderi takildimi 150 tl ordino 150 antrepogelen urune gore ortalama 80-100 gumruk vergisi 230 tl de fedex in anlasmali oldugu gumruk musavirlik sirketi aliyoren iyi ihtimalle 600 tl giriyor daha gecen haftalarda subframe control arm falan almistim onlar takilmis gumtuk
Memuru fazla renkli buldu heralde birde ruhsatimla cikarttirdim ticari olsa dahada cok tutucak heralde
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)