Olsun kanka )
hehehhe mutlu yıllar moruk
Teşkür ettim herkeşe
- K - ________ Dr.Ecu
Onur doğum günün kutlu olsun kardeşim nice yıllara inşallah..
hahaha alem adamsın nice senelere onur izmir planları ne zaman?
nice senelere canım
tünayK Nickli Üyeden Alıntı nıce senelere bro senin msjı görüncee aklıma şu ankarada tepedeki muabbet geliyo ahahahha ben tünayk bah onur o sondaki K kalkacak hahahha
1881 - 193∞
nice seneleree...
Nice mutlu senelere. Neşeli haliniz hiç bozulmasın.
Instagram: mutusgarage
nice senelere...
Berkan Nickli Üyeden Alıntı senin msjı görüncee aklıma şu ankarada tepedeki muabbet geliyo ahahahha ben tünayk bah onur o sondaki K kalkacak hahahha ahahahah adama hayatının sokunu yasamıstı
siz amcaoolu deil miydiniz la
nice senelere dadlım opuyorum
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
Nice senelere Onur'um....
pampa iyiki doğdun ulen 30 undada benim doğum günüm konu açmazlarsa bende kendim accam özendim
cliver Nickli Üyeden Alıntı Güneşi göremedim diye ağlarsan yıldızlarıda göremezsin alın teri 16 YA 234 minik serçem 16 BS 462 Clio rsi 16 R 5115 Saxo vts(Kermit) 16 GU 424 punto hgt Anka Vts belediye otobüsü
nice mutlu yillara.
tünayK Nickli Üyeden Alıntı ahahahah adama hayatının sokunu yasamıstı eet bodrumda yatagımda uyurken ıyı uyandırmıstınız hıcbısey anlamayıp uyumaya devam etmıstım ertesine fena şoktu yazanlara tekrar teşkürler (kutlayanlara ıste herneyse )
ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı siz amcaoolu deil miydiniz la ben onur ve sahin beraber buyuduk sonra onlar ırtıca ettıler yurtdısına ben kaldım buralarda
nice senelere pampiş
http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif www.instagram.com/bariscitakoglu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları