Valla online oyun hastasıyım ama wow ürkütüyo beni büyük oyun eski oyun öğrenicezde adam olucaz falan.Eğer yardımcı olursanız bende katılmak isterim.Şu metin2 den kurtulmak lazım![]()
Valla online oyun hastasıyım ama wow ürkütüyo beni büyük oyun eski oyun öğrenicezde adam olucaz falan.Eğer yardımcı olursanız bende katılmak isterim.Şu metin2 den kurtulmak lazım![]()
Instagram : WideBodySixty
metin 2 ne abi adında hayır yokhadi bi saat belirleyip başlayalım nicklerimizi yazalım oyunda friend list e ekleyelim online olunca goruruz hem. bben halen haber beklşyorum sizden
![]()
Yaw skill sistemi hoşuma gidiyor dier oyunlar gibi 35tane skill yok 5ttane var hepsi iş goruyo oyuzden oynuorum yani ama boku çıktı wow istiyorum oda dediğim gibi göz korkutuyo işte
Instagram : WideBodySixty
wow da her skill her zaman kullanılmıyo yeri ve zamanı gelince kullanıyosun. zaten oyunda oyle bi sistem var sen istemesen dahi neyin ne oldugunu ne işe yaradıgını öğretiyor.
bu arada dunemaoul da açtım karakteroyundaki nick'im Oozz ismim ozan. goblin şhaman açtım pm felan ulaşın zaten 25 lvlden sonra ortak yerlerde gezeriz
flexamin benim nick deartık yatayım da yrn gündüz girerim yine oyuna
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
oyundayım oyunda olan in game pm atsın
Rs Racing Garage
lvl 24 oldumakşam 21:00 gibi girerim oyuna
Rs Racing Garage
Ohooo zamanında ben açmıştım böyle bir konu kimse kılını kıpırdatmamıştı. Bizim guilde gelin kızlar.
Guild page: Intent | Outland Alliance Guild
Benim armory: Sequoyah @ Outland - Game - World of Warcraft
Şuanda Türkyide ilk Deathwing kesen guidliz ayık olun.
Buyrun buda benim karakter: Râruk @ Dunemaul - Game - World of Warcraft
Legen...wait for it...dary!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)