Alt devirler 1.4 gibi ama devir çevirince gerçekten iyi gidiyor 115hp ler :)
Printable View
Şikayet edin, servisler normal şartlarda sizi servis alanına sokmazlar zaten. En fazla cam bölmeden onları izlersiniz.
Farklı Ford, Opel, Peugeot servisleri ile muhatap oldum hepsinde de herşey gerektiği gibi yapıldı ve faturanın içinde cam suyunun markasından fiyata kadar hepsi yazdı, ayrıca yapılan bütün kontroller ve neyin bozuk- sağlam olduğuna kadar yazılı servis kağıtlarıda hep verildi(özel donanımlar yazan kağıtları oluyor).
Servis sonrası merkezden aradıklarında bende duruma göre eksikleri yanlışları veya memnun kaldığım yanları sıkılmadan belirttim.
En kötü yetkili servis bile sanayideki herhangi bir tamirciden müşteri ilişkileri ve genel kontrol olarak daha iyidir. Sanayiye gidersin usta ses geliyor diye usta kir pas biner arabaya falan, sorunu çözer parasını alır eyvallah der. Tekrar aynı sorun olduğunda tekrar para almayıda ihmal etmez. Serviste sorunun için gidersin araban yapılır, temizlenir sana teslim edilir bu arada sende rahat koltuklarda çayını içersin 2 gün sonra sorun olduğunda tek kuruş vermeden araban tekrar tamir edilir.
Ford Focus 1.6 TDCi Titanium 2010 Model 40.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 64224301
bunun sahibini aradım. kardeşinin arabasıymış. jantlarını beğenmediği için değiştirmiş.. focus jantları 5x100 müdür?
5x108 dir.
hangi arabaların jantları ile ortak ölçüdedir yani?
benim arkadaşımın aracı var aynı paket aynı km lerde aşağı yukarı mor renkte zaten orda ilanıda var istanbul bakırköy diye aracı çok temiz bi bak derim.
volvo,pugların bir kısmı,jaguarların bir kısmı ile jant ölçüleri uyar.
Replica olarak rpf03,bbs lm,bbs rs,advan rg2 bulunur.
Zevk meselesi tabiki ama sizce bu ghia jantları titanium jantlarından daha mı güzel? Bence hayır. Jantlar çıkma büyük ihtimal kapaklarının rengide jantla tutmuyor olaya şüpheci yaklaştım ne bileyim:)Orjinallerin başına bir iş geldiği için değişmiş hissi uyandırdı bende bak buda ford jantı diye takıvermişler gibi:)
Askeri personel sanırım araç sahibi?
5x108 Laguna ile de aynı :)
bu mudur? rengi çok güzelmiş.. kaça bırakır acaba?
Ford Focus 1.6 TDCi Titanium 2010 Model 42.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 64919027
Ford Focus 1.6 TDCi Titanium 2009 Model 39.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 49901918
arkadaşın aracı bu, dürüst biridir arabanın neyi var neyi yok söyler. temiz bi araç
Ben daha once 3 farkli focus 2 kullanmistim sonra 2009 jettaya gecince kaliteli ic mekan bu demistim ancak focus 2.5 titanyum gercekten iyi kapi icleri disinda iscilik ve malzeme kalitesi cidden basarili. ic mekanda trim seside yok.
golf 6 ciddi ustun ona suphe yok sessizlik filan focus 3 tende iyidir ama biraz sportif tat arayanlar focus 2/5ta aradiklarini kesinlikle bulurlar..
emp olm sadece senle denemedimki:D yol tutus diyorum gelde bi gezdireyim seni:DD
bizdede var sedan 2010 tdci focus titanium bence 43 lira vermeni tavsiye etmem aynı temiz 2009 2010 bir sürü araç var titanium olarak ve 38 39 40 lira x paketlileri tercih etmeni tavsiye ederim,araç çok atiktir chip uygulaması yaptırırsan hem tasarruf hem performanslı olur,bizimkinin yakıtı 1-2 ay önce 22-25 kuruş arasında değişiyordu tavsiye ederim fiyat olarak 40 u geçme bence
X paketliler 39 a satarlar mı? :)
bir de bu X paket denilen meret çok mu elzem olmazsa olmaz mıdır :D
Piyasada 40 bini geçmemiş boyasız 39'a bulalım ben alırım 1 tane hemen :)
Bizde 1 tane lacivert var 42 bin'e vericez boyasız 39 binde x paket.
Şuanda piyasa aşırı ucmus derecede bence biraz bekleyin derim ocak gibi falan inebilir fiyatlar ötv geldikden sonra birden uctu 1-2aya düzelebilme ihtimali var
bayilerlede görüşebilirsiniz, eski kasaları oldukça uyguna veriyolar sıfır olarak..benim arkadaşımda var..titanium hatchback çok keyifli gayet az yakıyor..x pakette sunroof, mercekli far (xenon yok), yarı deri döşeme bluetooth var..çok lüzümlu mu bilmem ama sıfırda +3500 TL idi. Genel olarak dediğim gibi sorunsuz keyifli araç..