adamlar yapmış aabi![]()
androidde denedim asiri guzel aksama ufak bi video cekebilirsem koyarim foruma![]()
- K -
________
Dr.Ecu
ben dolmus, otobus ve ankaraya gidince bizim arabalarda ve iki arkadasin arabasinda saydigim butun programlari denedim hepsi calisiyor tavsiye ederim
bu arada hangi arabada denediysem yaklasik 5km/h gibi az gosteriyordu butun programlar onu anlamadim..
M. The most powerful letter in the world.
bu HUD cihazları varmı ? aradım bulamadım,
birde çin işi iphonelar var 100$ civarı onlara app atsak iş yaparmı
App bulabilirsen yapar. Fakat Appstore yok onlarda haliyle. Yazılımda sıkıntı çekersin diye düşünüyorum. Head-Up Display Kit olarak aratırsan var birsürü. devir saati, km hatta shift light özelliği bile var.
kendi androdime yükledim, (V945)
Ben direk HUD cihazı sormuştum
araç istanbulda olduğu için deneyemedim,
koşarak denedim, GPS ten km hızını hesaplıyor. Ama araçla senkronize edip devirdi göstergeydi shift light özellikleri nasıl bağalana bilir bilmiyorum. Ayrıca 120 $ a android 2.2 li cihazlar var.
süpermiş. yanlız car dashboard da iimiş rakım da gösteriyor. roll cüler için ideal hem rakım hem hız![]()
RACE WERKS
bi usb girişi olsa aracın, oradan da AFR EGT Devir vs alsa ne hoş olur yahu. Çok mu şey istiyorum? tabiki çok..
android de torque diye bi yazilim varmis..
aracin servis soket yerine bi aparat mi ne takilip bluetooth uzerinden araca direkt baglanmak mumkun diyorlar..
o zaman aractaki hemen hemen butun sensor degerlerini vs gormek mumkunmus, ayrica ariza isigida sondurulebiliyormus bilginize
iphone icinde vardir belki bakin isterseniz..
Operasyona başlıyorum iPhone için![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)