boya değişen durumu nedir? onları da söyle gerçek ederini hemen yazayım.. sahibinden.com gibi uçuk fiyat değil reel piyasa fiyatı![]()
boya değişen durumu nedir? onları da söyle gerçek ederini hemen yazayım.. sahibinden.com gibi uçuk fiyat değil reel piyasa fiyatı![]()
Ön kaput , bagaj kapağı sol ön far değişmiş. ön-arka tampon boyalı sol çamurlukta boya var ön panele kadar gelmemiş panelde sıkıntı yok kaskolu olduğu için kasko değiştirmiş honda park'ta yapılmış vs.. kondisyonu 10 üstünden 10 aracın arka koltuklarına nerdeyse hiç oturulmamış. temiz bakımlı bi araç..
sen araca isinmissin anladigim kadari ile ama nacizane tavsiye yanlis yaparsin dedigin fiyatlara alirsan... km yuksek, fiyatta yuksek... aracin ilk sahibi olan arkadastayken ciddi bakimli bi aracti, bir defa bile kirli gormedim hatta ayni yerde oturmamiza ragmen...
ben olsam temiz bos vtec2 kovalar elverdigince zevkime gore yapardim, arabanin ustundeki parcalar bulunmayacak seyler degil...
hocam kusura bakma da değişmedik hiçbir yeri kalmamış arabaya bırak 27 yi, 23 bile verilmez.. ederi 21-22 ancak.. yazık..
25-26 liraya boyasız hatasız 2005-2006 LS bulursun.. yeter ki sabret aramadan sıkılma..
yaw güzel kardeşim sen aklını mı yitirdin![]()
boyalı ve değişeni olan arabalara böyle yüksek paralar verilmez.. götürsün bakalım galeriye kaç lira verecekler? en fazla 18 e alırlar.. üzerine de 2-3 kar koyup 21 e satarlar.. hem modeli eski 2004. kol dayama yok, otomatik kliması yok.. 2006 larda bunlar var.. 2005 leri bilmiyorum olabilir..
shocking sen bulduğun vtec2 leri almadan önce bana bi göster.. kazık yemeni engellerim ben![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)