User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 20 ile 28 arası

Konu: honda cıvıc Vtec2 sorgusu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boya değişen durumu nedir? onları da söyle gerçek ederini hemen yazayım.. sahibinden.com gibi uçuk fiyat değil reel piyasa fiyatı

SHOCKİNG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ön kaput , bagaj kapağı sol ön far değişmiş. ön-arka tampon boyalı sol çamurlukta boya var ön panele kadar gelmemiş panelde sıkıntı yok kaskolu olduğu için kasko değiştirmiş honda park'ta yapılmış vs.. kondisyonu 10 üstünden 10 aracın arka koltuklarına nerdeyse hiç oturulmamış. temiz bakımlı bi araç..

anıl turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen araca isinmissin anladigim kadari ile ama nacizane tavsiye yanlis yaparsin dedigin fiyatlara alirsan... km yuksek, fiyatta yuksek... aracin ilk sahibi olan arkadastayken ciddi bakimli bi aracti, bir defa bile kirli gormedim hatta ayni yerde oturmamiza ragmen...

ben olsam temiz bos vtec2 kovalar elverdigince zevkime gore yapardim, arabanin ustundeki parcalar bulunmayacak seyler degil...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı anıl turan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen araca isinmissin anladigim kadari ile ama nacizane tavsiye yanlis yaparsin dedigin fiyatlara alirsan... km yuksek, fiyatta yuksek... aracin ilk sahibi olan arkadastayken ciddi bakimli bi aracti, bir defa bile kirli gormedim hatta ayni yerde oturmamiza ragmen...

ben olsam temiz bos vtec2 kovalar elverdigince zevkime gore yapardim, arabanin ustundeki parcalar bulunmayacak seyler degil...
    Valla aynen öyle fiyat banada yüksek geldi 25.500 gibi bırakmıştı en son bayramdan önce.. bi daha arayıp sormadım kaça bırakırsın diye zaten.. peki sizce verilebilicek tavan ve taban fiyat ne olur ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam kusura bakma da değişmedik hiçbir yeri kalmamış arabaya bırak 27 yi, 23 bile verilmez.. ederi 21-22 ancak.. yazık..

25-26 liraya boyasız hatasız 2005-2006 LS bulursun.. yeter ki sabret aramadan sıkılma..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla diye diye vazgeçirdiniz çok teşekkür ederim..

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SHOCKİNG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    27'ye değişensiz, 100k km'de, tampon harici parça boyasız ( 1-2 yerde lokal boya var ), bakımları zamanında yapılmış, bi ton extralı, 2006 model gri renklisini verelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SHOCKİNG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw güzel kardeşim sen aklını mı yitirdin
    boyalı ve değişeni olan arabalara böyle yüksek paralar verilmez.. götürsün bakalım galeriye kaç lira verecekler? en fazla 18 e alırlar.. üzerine de 2-3 kar koyup 21 e satarlar.. hem modeli eski 2004. kol dayama yok, otomatik kliması yok.. 2006 larda bunlar var.. 2005 leri bilmiyorum olabilir..

shocking sen bulduğun vtec2 leri almadan önce bana bi göster.. kazık yemeni engellerim ben

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    27'ye değişensiz, 100k km'de, tampon harici parça boyasız ( 1-2 yerde lokal boya var ), bakımları zamanında yapılmış, bi ton extralı, 2006 model gri renklisini verelim
    27 ye kadar çıkamam malesef

Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw güzel kardeşim sen aklını mı yitirdin
    boyalı ve değişeni olan arabalara böyle yüksek paralar verilmez.. götürsün bakalım galeriye kaç lira verecekler? en fazla 18 e alırlar.. üzerine de 2-3 kar koyup 21 e satarlar.. hem modeli eski 2004. kol dayama yok, otomatik kliması yok.. 2006 larda bunlar var.. 2005 leri bilmiyorum olabilir..

shocking sen bulduğun vtec2 leri almadan önce bana bi göster.. kazık yemeni engellerim ben
    Yok abicim cidden vazgeçtim.. benim kafamdaki rakam 23.000 tl falan teklif etmekti o araç için birde dedim forumdakiler ne der .. Yardımların için teşekkürler abicim sağolasın tekrardan..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)