Adam gibi uygulasalar bari,mecbur alışacağız bu kurallara olması gerekende bu,hız sınırı olmayan otoban yapsınlar arada oraya çıkıp sevinelim bari
Adam gibi uygulasalar bari,mecbur alışacağız bu kurallara olması gerekende bu,hız sınırı olmayan otoban yapsınlar arada oraya çıkıp sevinelim bari
Wrecked Ford.. Pinto under bonnet
bol bol sigara icirtcekler anlasilan
baktim hizli girdim bolgee, cekerim saga acarim dortluleri bi iki sigara icer bi iki telefon gorusmesi yapar devam ederim napim yani
ya aslinda destekliyorum ben trafigi kontrol altina almalarini ama limitler cok az..
ankarada ist yolu eskisehir yolu falan mesela..
trafik daha cok yogunlasiyor bu limitlerle..
yoksa kessinler cezayi sozum yok..
roll falan herturlu yol bulunur sorun olmaz bence, illaki kamerasiz duzluk vardir![]()
bundan bir ay önce arkadaşa gelmiş ceza.
Mahmutbey-Habipler hız koridor çıkış hız tespiti diye.
A giriş noktasında bir fotoğraf ve GPS:22.10.2011 18:09.27
B çıkış noktasında bir fotoğraf ve GPS:22.10.2011 18:11.51
Sonuç Ortalama Hız 87 KM ve Hız limiti 70 km miş %24 aşmış 140TL ceza
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
beni etkilemiyorda bu olay atraksiyonlu şöförlerin başı dertte gibi
rollinglerde de sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum..
yollarımız sabit, haber alıyoruz![]()
Seyyar Tayyar
Walla yalan yok bende Turkiyeye gelince orda burda hizli gitmeyi seviyorum, otobanda hizli gitmeyi ama;
Bunlar artik normal seyler 2011'de, artik butun dunyada hiz siniri war ama bizim insanimiz uymuyor, eee adam napicak cezayi yapistiricak ki yavaslasin.
Cunku laftan anlayan bir toplum degiliz, uzulerek soluyorum
Dunyanin gidisine ayak uydurmak zorundayiz malesef, uydurmuyoruz biz falan diyenler baska dunyada yasiyacak
Olaya sadece hiz siniri olarak bakmamak lazim, egitim sart cidden.
Ne kadar kotu ki adam oraya tabelayi asmis ama biz hizli gidiyoruz, demek ki cezalandirilmaktan hoslaniyoruz.
Ankara İstanbul 2 saat olayı tarih olamaz
Giriş de Ogs okutulmazçıkışta Ogs ile geçilir, olur biter
![]()
yok antonii kuiin!
ön plakam sökük gecen ay mahmutbey yeşilköy arası 5-6 kez mecburen 100 110 gittim acelem vardı. ceza sorgulamadan bakıyorum bi cacık görünmüyor, pek sanmıyorum ama sistem ön plakaya odaklı mı calısıyor acaba bilgisi olan var mı?
bi yanımız hadi len ordan böyle şeymi oluyor diyor ama elinizi vicdanınıza koyun, trafik kazası ve bilinçsiz sürücüler yüzünden ne kadar çok insan ölüyor biliyorsunuz, bunlar olması gereken şeyler ve olucak da.. Burak abinin de üstteki mesajında dediği gibi eğitim şart cidden..
Ön plaka yok aynen devam. Ne zaman ki artık hiçbir kaçış kalmaz ama hiç bir kaçış o zaman satarım arabayı.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)