bayramda arkadaşım redlight için amsterdama gitmişti,memnun kalmış fakat pahalıymış.
bayramda arkadaşım redlight için amsterdama gitmişti,memnun kalmış fakat pahalıymış.
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Ukrayna diyorumyılbaşında nasıldır bilmiyorum ama normal günlerdeki anılarıma bakarak yılbaşı bomba olur derim
Kiev'den başka bir yerini bilmediğim için Kiev öneririm :P
bende bu sene amsterdamda beyoglu gecesi Türk eglencesine gidiyorum.benden size demesi parise yilbasinda gitmeyin hem soguk hemde çok it kopuk var.
pattaya yı çok ovuyor giden arkadaşlarım gidip bi body massage yaptırmak lazım diyorlar![]()
pattaya girls - Google'da Ara
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Malta da güzel bir seçenek olabilir..bütün barlar pacaville die adlandırılan bir bölgede sap olarak gidiyorsan özellikle tavsiye ederimdünyanın heryerinde dil öğrenmeye öğrenci geliyor buraya eğlencenin gerisi sana kalmış
)
minks iidir ancak iş bilmesseniz soyarlar ukrayna odesa olabilir ama ordada gideceğiniz yerleri ii bilmeniz gerekir orda yaşayan türk arkadaşlarınız varsa gidin onlar cözmüştür oraları ben kendi evimin olduğu yere gidiyorum simferopole yılbaşında ordanda petersburg a gecicem ama dil bilmediğiniz için hatun işleri biraz zora giriyo sovyet ülkelerinde dil bilmeniz lazım yada bilen bir arkadaşınız olsun yanınızda yoksa oralara gidip paranızla yaparsını o işlerio da ne kadar zevkli bence berbat durum
beni dinleyin sovyet ülkelerine gidecekseniz eğer..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
yıl bası brasıll denıze bıle gırersınn gece gece![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)