Alınır mı arkadaşlar, kia/hyundai dizelleri nasıldır ?
sağlam mıdır
Alınır mı arkadaşlar, kia/hyundai dizelleri nasıldır ?
sağlam mıdır
Built to fall....
sağlamlıktan kastınız kaporta sağlamlığı ise açıkcası pek sağlam olduklarını düşünmüyorum.
Fakat motor sağlamlığından bahsediyorsanız yüksek km'li accent era dizl kullandım, bindim, gayet güzeldi. bakımları aksatılmamış 100k km'de dizel otomobil pek sorun yaşatmaz gibi geliyor...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Kia Picanto 1.1 dizel kullanmış biri olarak görüşlerimi belirtiyim belki bir faydası olur.Hiç kaza yapmadığım için kaportaya sağlamlığı konusunda bir şey diyemeyeceğim.Ama çok ahım şahım bir kaportası olduğunu düşünmüyorum.Önü arkası bir neredeyse.Fakat aracın yakıt sarfiyatı konusunda üzerine tanımam.Yakıttan yana çok ama çok tasarruf edersiniz.Ayrıca çok da atik bir araçtır.Hafif , az yakar çok kaçar misali :-) Tek dez avantajı iç hacimi ve bagajı çok dar olması
1-2-3 efsanedir![]()
Hyundai Kia dizelleri cok saglamdır. 170.000 Km'de bakımları aksatılmamış accent eramız vardı sirket aracı deli gibi gidiyordu vallaYukardada bir arkadas sölemiş 1 2 3 gerçekten efsane
) ancak kaporta olarak pek saglam degiller en ufak dokunmada içine göçüyor. Bence fiyatı uygunsa alın derim..
bende sonata var kaya gibi maşallah accent ile getz ile falan kıyaslanmaz taş gibi sağlam araba.. kaportada epey bir kalın.. dizelleri iyidir kore gurubunun 1.0 nasıldır bilmem ama bendeki 100k de daha en ufak bir sıkıntı çıkartmadı amca da sorento var 240 bine dayandı daha ibr sıkıntı yok marangoz esnaf arkadaşda h100 müdür ondan var işde kamyonet 170k da bir sıkıntı yok..
kore gurubunun dizel motor ve otomatik şanzımanları sıkıntısız..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)